Melasti nieuwbouw appartementen te koop met zeezicht


Melasti onroerend goed te koop

melasti APPARTEMENT TE KOOP

Prijs : 230.000 USD

APPARTEMENT A / EERSTE VERDIEPING

Prijs : verkocht

APPARTEMENT B / TWEEDE VERDIEPING

Prijs : 250.000 USD

APPARTEMENT C / DERDE VERDIEPING


Melasti appartement te koop

Misschien heeft u onze listing met appartementen in Kintamani wel eens bekeken. Ruime luxe appartementen met uitzicht op het meer en de bergen. Mooi maar misschien gaat uw voorkeur uit naar een uitzicht op zee. In dat geval kunnen we nu vergelijkbare appartementen aanbieden in Melasti, zuidelijk Bali. Appartementen gelegen op iets meer dan 500 meter van de dichtsbijzijnde klif.

 

Totaal worden er 3 appartementen aangeboden. Elk appartement zal de beschikking krijgen over een groot balkon. Een balkon wat bijna het gehele appartement omringt. Daarnaast heeft elk appartement vanuit de woonkamer een uitzicht op zee.

Elk appartement bestaat uit 2 ruime slaapkamers met elk hun eigen en-suite badkamer. De ene slaapkamer zal uitzicht hebben op de zonsopkomst. Vanuit de andere slaapkamer kunt u de zonsondergang bewonderen. 

 

Het appartementen complex heeft de beschikking over een eigen lift. Neemt u deze lift naar de bovenste verdieping, dan vindt u hier een grote ontspannings ruimte bestaande uit een bar, zit gedeelte en centraal is een zwembad van 7 bij 4 meter. Daaromheen kunnen enige ligstoelen geplaatst worden. 

Melasti onroerend goed te koop

Op de begane grond is een opslagruimte. Deze ruimte kan in overleg met de toekomstige eigenaren ingericht worden. Indien er interesse is, zou hier een gym gemaakt kunnen worden. Een andere optie is om hier een overdekte parkeerplaats te maken. 

 

De bouw van het complex zal beginnen op het moment dat er voor alle appartementen een aanbetaling ontvangen is. Het betalings schema zal er gedurende de bouw als volgt uitzien : 

10% aanbetaling. Een notaris zal een due diligence uitvoeren en als dit goedgekeurd wordt, dan zal de bouw beginnen met betalingen met de volgende percentage: 15% / 25% / 25% / 20% / 5%.

Bukit appartement te koop
Begane grond
Bukit appartement te koop
Appartement plattegrond
Bukit appartement te koop
Dakterras en zwembad

Dit appartementen complex zal gebouwd worden in de buurt van het nieuwe Melasti strand. In de direct omgeving bevinden zich luxe resorts zoals Karma Kandara en Alila. In de directe omgeving zijn wat restaurants en winkels te vinden. De luchthaven is bereikbaar in ongeveer 30 a 40 minuten rijden, afhankelijk van de drukte op de weg. De planning is om een nieuwe weg aan te leggen waardoor de infrastructuur in dit gedeelte van Bali verbeterd gaat worden. 

 

De project ontwikkelaar heeft ook een tak die villa management service verleent. Mocht u uw appartement in goede conditie willen behouden, of eventueel verhuren, dan is het te overwegen om gebruik te maken van deze service. In de listing vindt u een indicatieve ROI vinden wat deze appartementen in de verhuur op zouden kunnen leveren.


Download
Estimated ROI
Download deze PDF om een ​​idee te krijgen van de verwachte ROI voor deze appartementen.
Indicative ROI.pdf
Adobe Acrobat Document 118.6 KB
Bukit appartement te koop
Indicatie van de locatie
Locatie Melasti
Eigendoms titel Leasehold
Eind datum lease 2048
Optie om te verlengen 20 Jaar extra
Land oppervlak 400 m2
Woon oppervlak 180 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Air-Conditioners Ja, 3x
Balkon Ja
Opslagruimte Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad

7 x 4 meter

Toegangsweg Openbare weg          
Parkeerplaats Ja
Management MogelijkInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.