Mooie ruime 4-Slaapkamer Villa met uitzicht op de Bergen, gelegen op loopafstand van het strand in Pemuteran


Pemuteran villa te koop

Pemuteran villa te koop

Prijs : 7.500.000.000 IDR


Pemuteran onroerend goed te koop

Ontdek uw droomvilla in het rustige hart van Pemuteran, West-Bali. Deze mooie traditionele villa met 4 slaapkamers biedt een warme en gezellige sfeer dankzij zijn veelal authentieke houten architectuur. Omgeven door een prachtige tuin en met adembenemend uitzicht op de bergen, werd deze kwaliteitsvilla gebouwd in 2020, met gebruik makend van hoogwaardige materialen zoals steen, marmer en teakhout.

 

Gelegen op een royaal stuk grond van ongeveer 2320 vierkante meter, heeft de villa een ruime vloeroppervlakte van ongeveer 350 vierkante meter. Het beschikt over in totaal vier ruime slaapkamers, elk afgewerkt met glanzende houten vloeren, inloopkasten en airconditioning. Bovendien heeft elke slaapkamer een eigen en-suite badkamer met luxe badkuipen voor uw ontspanning.

 

De villa bestaat uit meerdere gebouwen, die verschillende leefruimtes bieden. Een van de woonruimtes heeft zijn eigen bibliotheek, terwijl een andere verbonden is met het traditionele Limasan houten huis, dat een indrukwekkende 120 vierkante meter beslaat en is uitgerust met een eigen slaapkamer en badkamer.

Pemuteran onroerend goed te koop

Highlight van de villa is zijn keukenruimte. Verscholen in een apart houten gebouw, heeft deze open ruimte een keuken in westerse stijl en een eetgedeelte. Geniet van uw maaltijden terwijl u uitkijkt over de weelderige tropische omgeving, met imposante bomen die schaduw en rust bieden. Voorbij de tuin strekken de majestueuze bergen zich uit in de verte. Visvijvers zijn doordacht geplaatst voor de keukenruimte, wat bijdraagt aan de algehele charme.

 

Stap de tuin in en u wordt begroet door een enorme infinity zwembad, gebouwd in de vorm van een L. Dit zwembad, 1,5 meter diep, meet 24 x 6 meter, met een extra gedeelte van 13 x 5 meter. Of u nu uw conditie wilt behouden of gewoon wilt ontspannen in het ondiepe gedeelte, dat slechts 30 centimeter diep is, dit zwembad voldoet aan al uw behoeften. Grenzend aan het zwembad vindt u een gazebo. Naast de gazebo is een kleiner gebouw dat dient als poolruimte en opslagruimte voor tuingereedschap.

Pemuteran onroerend goed te koop

De villa heeft de beschikking over twee parkeergelegenheden. Naast een van deze parkeerplaatsen is er een extra gebouw  voor het personeel en de security. Ze hebben hier hun eigen slaapkamer met en-suite badkamer en een keuken.

 

De villa is gelegen in een rustige straat, op minder dan 2 kilometer van de dichtstbijzijnde stranden. Winkels en restaurants zijn op loopafstand te vinden

 

Deze villa wordt volledig gemeubileerd aangeboden en is met goed onderhouden, met een toegewijd team van drie personeelsleden om de onberispelijke staat te waarborgen.

 

De villa wordt aangeboden met een freehold eigendomstitel. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een extra lange lease periode of eventueel kiezen voor een "hak pakai" eigendomstitel, ideaal voor degenen die de villa als hun hoofdverblijf overwegen.


Pemuteran onroerend goed te koop
Pemuteran villa te koop
Locatie Pemuteran  
Eigendoms titel Freehold
Land oppervlak 2.320 m2
Woon oppervlak 350 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Gasten toilet 1
Gemeubileerd Ja
Bouwjaar 2020
Zwembad Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Gazebo Ja
Internet Ja
Opslagruimte Ja
Personeels ruimte Ja
Bewaking Ja
CCTV Ja
Water Eigen bron
Electriciteit 19.600 Watt
Air conditioning Ja
Parkeerplaats Carport
Toegangsweg Openbare weg       
Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.