MELAYA BEACHFRONT JOGLO VILLAS TE KOOP


West Bali villa te koop

beachfront villa te koop in Melaya

Prijs : 430.000 EUR  (villa 1)

Prijs : 480.000 EUR  (villa 2)


Villa te koop in West Bali

Te koop aangeboden in het westen van Bali, een beachfront villa in Joglo-stijl met 3 slaapkamers op een perceel van 2000 m2 grond. Een villa met spectaculair uitzicht over de oceaan en Java.

 

Dit is een unieke kans om een Melaya kwaliteitsvilla aan het strand te kopen in een van de meest authentieke delen van Bali.

 

Gelukkig bestaat Bali uit vele verschillende plekken. De meeste mensen zijn te vinden in het drukke zuiden. Echter zijn er ook genoeg mensen die willen genieten van een vakantie in een mooie natuurlijke rustige omgeving. Een vakantie waarbij ze de drukte van hun dagelijkse leven kunnen ontsnappen. In West Bali hebben we een mooie gelegenheid voor u. Hier, direct aan het strand, kunnen we 2 Joglo villas aanbieden. 

 

De villas zijn gelegen in een klein complex van totaal 3 villas.

Villa te koop in West Bali

Een van de villas is recent verkocht. Villa 1 en Villa 2 zijn nog echter te koop.

Elke villa heeft de beschikking over een grote tuin die eindigt op het strand. Vanaf het strand heeft u vrij uitzicht over de oceaan. Maar ook de bergen van Java zijn duidelijk te onderscheiden. 

 

Elke villa is een mix van een oude traditionele Joglo woning gecombineerd met moderne elementen. Elke villa is comfortabel ingericht. 

Centraal in de villa is het woon gedeelte. Achter in dit woongedeelte is een keuken zodat u zelf uw maaltijden kunt bereiden. Echter is er ook personeel aanwezig die dit voor u kunt regelen.

Vanuit de woonkamer loopt u naar de 3 slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van een en-suite badkamer. Deze badkamers zijn gedeeltelijk open waardoor u tijdens het douchen naar de sterrenhemel kunt kijken.

Villa 1 heeft een open woonkamer. Villa 2 heeft een woongedeelte wat afgesloten is door een glazen pui. Door deze extra investering wordt Villa 2 met een hogere prijs aangeboden.

 

Centraal in de grote tuin ligt het lange zwembad. Een zwembad met een grote lengte waardoor het mogelijk is te zwemmen. Wilt u echter in het water relaxen, dan is dit ook mogelijk. Er is een apart kindergedeelte gemaakt waar ook een volwassene zich prima in het water kan laten dobberen.

 

De villa's krijgen een nieuw management met een klantenkring in de hogere villa verhuurmarkt. Het is te verwachten dat deze villa's een ROI van tussen de 12 en 14% op jaarbasis zullen genereren.


De villas zijn dus gelegen in een klein complex. Er is een parkeerplaats aanwezig voor een paar autos, er is een receptie en een ruimte voor de wasserij. Daarnaast is er een keuken waar het personeel maaltijden voor gasten kunnen bereiden.

Daarnaast is er een grote tuin beschikbaar op het complex. 

 

De villas zijn te vinden in Melaya, West Bali. Op een klein half uurtje rijden bevindt zich Negara, een groter provincie stadje waar u uw boodschappen kunt doen. Zoekt u een grotere stad? Dan is het mogelijk om de veerboot naar Java te nemen. De haven bevindt zich op 20 minuten rijden van de villas. Neem de boot en in Java kunt u naar Banyuwangi rijden, een grote stad met vele faciliteiten.

Op dit moment is Melaya gelegen op ongeveer 3.5 uur rijden van de internationale luchthaven in Denpasar. Echter wordt er op dit moment een nieuwe tolweg gemaakt waardoor de toekomstige rijtijd flink ingekort zal worden. Zal West Bali daardoor overspoeld worden met toeristen in de nabije toekomst? We denken van niet maar het zal ongetwijfeld meer mensen gaan aantrekken. Op die manier bezien kunnen deze villas een goede investering zijn.

 

Eigenaren mogen permanent in de villa wonen. Wellicht dat u echter een paar maanden per jaar in Bali vertoeft, dan is het een mogelijkheid om de villas te verhuren tijdens uw afwezigheid. U heeft de vrije keuze.

 


Locatie Melaya   
Eigendoms titel Leasehold
Eind datum lease 01/01/2054
Land oppervlak 2000 m2
Woon oppervlak 280 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gemeubileerd Ja
Ingericht Ja
Bouwjaar 2015
Air-Conditioners 3
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 15 x 5 meter
Bewaking Ja
Opslagruimte Ja
Electriciteit 5.500 Watt
Internet Ja
Verdiepingen 1
Terras Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg             
Bouwvergunning (IMB) Beschikbaar
Water PDAM
Verhuur licentie Ja
Onroerend goed te koop in West Bali
Onroerend goed te koop in West BaliInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.