3 Slaapkamer villa te koop ten noorden van Ubud centrum


Ubud onroerend goed te koop

ubud villa te koop

Prijs : 395.000 USD


Ubud villa te koop

Op ongeveer 4 kilometer van Ubud centrum kunnen we deze moderne 3 slaapkamer villa aanbieden. Een villa met ruime kamers en een verscholen dakterras. Een fantastische woning voor een familie of een perfecte villa om te verhuren.

 

De villa is in een L-vorm gebouwd.

Nadat u de karakteristieke poort betreden heeft komt u bij het woongedeelte aan. Dit woongedeelte bestaat uit een hele ruime woonkamer met open keuken. Deze keuken heeft de beschikking over een kook eiland met barkrukken. 

De woonkamer heeft een mooi met hout afgewerkt hoog plafond. Niet alleen het plafond is met hout bewerkt. Ook de keuken en de schuifdeuren zijn met hout afgewerkt. Dit alles in combinatie met het moderne witte uiterlijk geeft een warm harmonieus geheel.

Naast de keuken is een extra opslagruimte die ook als pantry dienst kan doen. Daarnaast is er een gasten toilet aanwezig.

Ubud villa te koop
Ubud villa te koop

De villa heeft totaal 3 slaapkamers. Een van deze slaapkamers kan bereikt worden via de tuin, de andere 2 vanuit de woonkamer. 2 Slaapkamer hebben een vrijwel identieke afmeting en hebben de beschikking over een eigen en-suite badkamer. De afmetingen zijn vrijwel identiek maar de badkamers zijn op een andere decoratieve manier afgewerkt.

 

De derde slaapkamer is een wat afwijkende slaapkamer. Dit is de kleinste slaapkamer maar wellicht ook de meest knusse slaapkamer. Deze slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van de villa en volgt de contouren van het land. Daardoor is dit geen standaard vierkante slaapkamer. Er zijn hoeken die bijvoorbeeld opgevuld zijn met planten, een badkamer die meer taps toeloopt maar wel genoeg ruimte bidet. Een glazen pui geeft zicht op deze badkamer. 

In de tuin is er een groot zwembad aanwezig met daarnaast een pooldeck en een buiten douche. Ook bij het zwembad komt het gebruik van hout weer terug, iets wat je niet vaak ziet.

 

Verscholen aan de achterkant van de villa is een extra dakterras aanwezig. Volg het kleine pad en loop de houten trap op en u komt terecht bij een verscholen terras inclusief gazebo. Een fijne plek om te relaxen of wellicht om yoga uit te oefenen.

 

De villa kan niet benaderd worden met een auto, enkel te voet of per motor.

 

Zoals vermeld bevindt de villa zich op ongeveer 4 kilometer ten noorden van het centrum van Ubud. In de directe omgeving zijn enkele restaurants te vinden maar hoe dichter u bij Ubud komt, hoe groter uw keuze gaat worden. 


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Ubud onroerend goed te koop

Ubud onroerend goed te koop
Locatie Ubud
Eigendoms titel         Leasehold
Lease termijn 25 jaar
Optie tot verlenging     Eerste keus
Land oppervlak 420 m2
Woon oppervlak 240 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners        Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 1
Parkeerplaats Ja, alleen voor motoren
Opslagruimte Ja
Toegangsweg PriveInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.