Off-plan bungalow resort in Ubud te koop


Ubud resort te koop

singakerta bungalow resort te koop

Prijs : 1.260.000 USD


Ubud resort te koop

Ontdek een uitdagende investeringsmogelijkheid nabij het hart van Ubud, Bali - een gloednieuw complex met negen luxe, volledig gemeubileerde bungalows, gelegen in prachtig aangelegde omgeving. Deze ontwikkeling markeert de eerste fase van een driefasen-uitbreidingsplan voor een van de meest gewilde resorts in Ubud en belooft een buitengewoon rendement en een stukje paradijs op een van de toonaangevende toeristische bestemmingen van Bali.

 

De aantrekkingskracht van Ubud als hoeksteen van het toerisme in Bali is onmiskenbaar. Met zijn betoverende rijstvelden, levendige cultuur en rustige ambiance trekt het reizigers van over de hele wereld aan. Deze eersteklas locatie biedt niet alleen natuurlijke schoonheid, maar ook een bloeiende toeristenindustrie die het hele jaar door een constante stroom bezoekers garandeert.

Ubud resort te koop

Elke bungalow belichaamt de perfecte mix van traditionele Balinese architectuur en modern comfort. Betreed een weelderige privétuin, versierd met tropische vegetatie en uw eigen plunge zwembad - een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Binnen zijn de interieurs zorgvuldig ontworpen en beschikken over een ruime hoofdslaapkamers met adembenemende halfopen eigen badkamers en douches. Hoogwaardige meubels en stijlvolle accenten completeren het beeld en bieden een voortreffelijke toevluchtsoord voor veeleisende reizigers.

 

Het exterieur straalt charme uit, met de bungalows die zijn ingebed in weelderig groen en worden aangevuld met een sprankelend zwembad - een vredige oase voor zowel bewoners en gasten. Of u nu ontspant bij het zwembad of de nabijgelegen bezienswaardigheden verkent, elk moment belooft rust.

Ubud onroerend goed te koop

Investeren in dit project biedt een scala aan voordelen. Naast de tijdloze aantrekkingskracht van Ubud, maakt de toeristenindustrie van Bali een heropleving door nu reisbeperkingen wereldwijd worden versoepeld. Dit biedt een uitstekende kans voor investeerders om te profiteren van de groeiende marktvraag naar luxe accommodaties.

Bovendien verwelkomt Indonesië buitenlandse vastgoedinvesteringen en biedt het een gunstige regelgevende omgeving voor buitenlandse kopers.

 

Met het gevestigde resort dat villa-verhuur, huishouding en onderhoud beheert, kunnen investeerders genieten van een stressvrije passieve inkomstenbron.

Bovendien biedt de mogelijkheid van een hernieuwbaar huurcontract langetermijnzekerheid en gemoedsrust.

Mis niet de kans om uw eigen stukje paradijs in Ubud veilig te stellen. Handel nu om uw investering veilig te stellen en kijk uit naar het ontvangen van de sleutels begin 2025. 


Ubud resort te koop


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.