Tegallalang houten huis te koop


Ubud onroerend goed te koop

tegallalang villa te koop

Prijs : 140.000 USD


Ubud huis te koop

Voor wie een nieuw leven in de omgeving van Ubud wil beginnen zonder de hoofdprijs te betalen, bieden we dit charmante houten huis aan. Een aantrekkelijke woning met in totaal 3 slaapkamers en uitzicht over de rijstvelden, allemaal op een redelijke korte afstand van het centrum van Ubud.

 

De woning bestaat uit twee delen: het hoofdgebouw en een kleiner bijgebouw. Laten we beginnen met het hoofdgebouw, waar een open woonruimte te vinden is, bestaande uit een zitgedeelte, eetkamer en keuken. Vanuit de woon- en eetkamer heeft u een prachtig uitzicht over de rijstvelden. De keuken is ruim en biedt voldoende opbergruimte.

Op de begane grond bevindt zich ook de eerste slaapkamer, compleet met een klein privéterras. Daarnaast is er een ruime badkamer met onder andere een ligbad. Tussen de slaapkamer en de badkamer bevindt zich een extra ruimte die dienst kan doen als kleedkamer.

Tegallalang huis te koop
Tegallalang villa te koop

Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer, die de afmetingen van een suite heeft. Naast de slaapkamer en en-suite badkamer is er ook een speciale zithoek gecreëerd waar u bijvoorbeeld televisie kunt kijken, een boek kunt lezen of gewoon kunt ontspannen. Vanuit het bed heeft u een prachtig uitzicht over de rijstvelden.

 

Zoals eerder vermeld bestaat de woning uit verschillende gebouwen. Naast het hoofdgebouw staat een extra gebouw dat bestaat uit een ruime slaapkamer met badkamer. Terwijl het hoofdgebouw van hout is, is dit bijgebouw een moderne betonnen constructie. Is dat een probleem? Nee, de kamers zijn smaakvol ingericht en het geheel voelt comfortabel aan. Omdat dit gebouw een eigen toegang heeft, zou het perfect zijn om bijvoorbeeld voor langere tijd te verhuren aan een digital nomad.

Ubud onroerend goed te koop

Tot zover de beschrijving van de twee gebouwen. Maar er is meer te vertellen, zoals het zwembad met terras, een gazebo waarin u heerlijk kunt ontspannen en de omgeving in u op kunt nemen, nog een extra terras waar u de barbecue kunt plaatsen. De woning heeft ook een open opslagruimte. Het zou een optie zijn om de spullen van deze ruimte te verplaatsen naar het personeelsgebouw bij de afgesloten parkeerplaats. Hierdoor ontstaat er ruimte die u voor andere doeleinden kunt gebruiken, zoals een werkplaats of het plaatsen van enkele fitnessapparaten. Een andere optie zou zijn om deze ruimte te sluiten en er een massagetafel te plaatsen, zodat u of uw gasten van een ontspannende massage kunnen genieten.

 

Het land waarop de villa gebouwd is, beslaat 600m2. Maar dat is niet alles. Voor de woning is nog eens een extra 500m2 land geleast. Op deze manier heeft u gegarandeerd een rijstveld voor uw woning. Als u echter een andere functie heeft voor dit extra stuk land, dan kunt u dit natuurlijk naar eigen inzicht invullen.

 

De villa bevindt zich op korte afstand van Tegallalang, dat beroemd is om zijn fantastische rijstvelden. Met de motor kunt u in 10 tot 15 minuten naar het centrum van Ubud rijden. Het is overbodig om te vermelden dat u daar een ruim aanbod aan winkels en restaurants zult vinden. Echter, restaurants zijn ook te vinden in de directe omgeving, op loopafstand, van de villa.

 

Zoals u ziet, biedt de villa vele mogelijkheden. U kunt het natuurlijk ook gewoon gebruiken om te genieten van het aantrekkelijke leven dat Ubud te bieden heeft. De keuze is aan u.

Tegallalang onroerend goed te koop
Tegallalang onroerend goed te koop

Tegallalang onroerend goed te koop
Tegallalang onroerend goed te koop


Tegallalang onroerend goed te koop
Tegallalang onroerend goed te koop
Locatie Tegallalang 
Eigendoms titel    Leasehold
Eind datum lease 07/07/2040
Land oppervlak 1.100 m2
Woon oppervlak 150 m2
Bouwjaar 2010
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gemeubileerd Ja
Air-Conditioners Ja, 3x
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 8 x 4 meter
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 2
Internet Ja
Sat TV Ja
Water Eigen bron + PDAM
Parkeerplaats Ja
Opslagruimte Ja
Personeelsruimte Ja
Toegangsweg Openbare weg
Bewaking JaInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.