2 Slaapkamer villa te koop in Penestanan


Penestanan onroerend goed te koop

penestanan villa te koop

Prijs :  IDR


Penestanan villa te koop

Deze traditionele Balinese villa staat in een rustig gedeelte van Penestan. Dit is een ruime villa bestaande uit 2 verdiepingen. Geniet vanaf het balkon van de zonsopkomst of de zonsondergang. Uw heeft een vrij uitzicht over de groene rijstvelden, gelegen voor de villa. 

 

Op de begane grond bevindt zich een grote afgesloten woonkamer die gekoeld kan worden met airconditioning. Een andere optie is om alle deuren open te zetten, waardoor frisse lucht de kamer verkoelt. Achter in deze woonkamer bevindt zich een gedeeltelijk open keuken. Naast de woonkamer vindt u de eerste slaapkamer. Op dezelfde verdieping is ook een ruime badkamer die bij de slaapkamer hoort, maar tevens dienst kan doen als gastentoilet.

 

Via een wenteltrap komen we op de eerste verdieping. Hier vinden we een zeer grote slaapkamer. Een slaapkamer die vrijwel de gehele eerste verdieping beslaat. Naast het bed vindt u hier nog een kleine zithoek en bureau waar u eventueel uw werkzaamheden kunt verrichten. 

Deze grote slaapkamer heeft de beschikking over zijn eigen prive badkamer inclusief ligbad.

Daarnaast is er een groot balkon aanwezig. Zit hier en geniet van de vredige rust die deze villa omgeeft. 

 

We vermoeden echter dat de plek waar u het meest zult vertoeven het grote overdekte terras zal zijn. Dit terras heeft de beschikking over een eettafel en er staat een groot dagbed. Tijdens zonnige dagen kunt u hier heerlijk in de schaduw zitten, maar ook tijdens een heftige tropische regenbui kunt u gewoon overdekt buiten blijven zitten. 

Penestanan villa te koop

Mocht u af willen koelen, dan kunt u natuurlijk een duik in het zwembad nemen. 

Zijn er kinderen, dan kunnen die veilig in de tuin rondrennen.

 

Naast de villa is er opbergruimte en een extra gebouw dat ooit als beveiliging diende. Het heeft niet zozeer met veiligheid te maken, maar eerder met het verwelkomen van gasten die bijvoorbeeld laat in de avond arriveren en begeleid moeten worden. Deze ruimte kan nu worden gebruikt voor personeel of als een kleine werkplaats.

 

De villa kan enkel te voet of met de motor worden bereikt. Het is gelegen aan het eind van een klein straatje. Voordeel is dat er totaal geen verkeer is dus rust is gegarandeerd. Mocht u een auto tot uw beschikking hebben, dan zou het wellicht mogelijk zijn om een garage te huren. Deze open garages liggen op ongeveer 400 meter van de villa.

 

De villa is gelegen in West Penestanan. In de direct omgeving zijn enkele restaurants beschikbaar en een plek om yoga te beoefenen. Ubud is per motor in ongeveer 15 minuten bereikbaar. Lopend zult u daar iets meer dan een half uur over doen. 

 

Deze ruime villa wordt aangeboden met 25 jaar lease. De lease begint op het moment dat uw lease verdrag wordt ondertekend bij de notaris. Een optie om de lease te verlengen kan eventueel met de eigenaren van de villa worden onderhandeld.


Penestanan onroerend goed te koop
Penestanan onroerend goed te koop
Locatie Penestanan
Eigendoms titel    Leasehold
Lease termijn 25 jaar
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 600 m2
Woon oppervlak 150 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Balkon Ja
Verdiepingen 2
Internet Ja
Air-Conditioners Ja
Toegangs weg Prive gedeelde weg
Parkeerplaats Ja, voor motoren
Opslagruimte Ja
Personeelsruimte Ja


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Penestanan real estate for sale


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.