Penestanan - 1 Slaapkamer huis te koop


Penestanan huis te koop

penestanan huis te koop

Prijs : 1.950.000.000 IDR


Penestanan huis te koop

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke, eenvoudige woning met alle comfort die u nodig heeft, maar zonder de afmetingen en luxe van een moderne villa? Dan zou deze 1-slaapkamerwoning zomaar de perfecte plek kunnen zijn die aan uw wensen voldoet. Bovendien is het huis gelegen in een van de meest populaire buurten van Penestanan/Ubud.

 

Deze woning bestaat uit een open woongedeelte, met in de hoek van het huis de open keuken. Daarnaast is er een overdekt zitgedeelte. Binnen vindt u een comfortabele, ruime slaapkamer die via airconditioning gekoeld kan worden. Vanuit de slaapkamer heeft u directe toegang tot de badkamer, die voorzien is van zowel een douche als een ligbad. Een deel van de badkamer is open, waardoor er altijd natuurlijke ventilatie is, een goede oplossing, zeker tijdens vochtige seizoenen.

 

In de tuin bevindt zich een zwembad, met daarnaast een plek met ligstoelen. De woning is alleen bereikbaar per motor of te voet. Er is ruimte voor maximaal 2 motoren voor de woning.

Penestanan onroerend goed te koop
Penestanan onroerend goed te koop

Penestanan onroerend goed te koop
Penestanan onroerend goed te koop

Het huis ligt in het zuidelijke deel van Penestanan. Op 5 minuten lopen bereikt u al vele restaurants en cafés waar u uw maaltijden kunt nuttigen of kunt genieten van een kop koffie. Binnen een half uur lopen kunt u het centrum van Ubud bereiken. Ondanks de nabijheid van Ubud ervaart u geen drukte. Deze woning ligt in een zeer rustige omgeving waar u 's ochtends gewekt wordt door hanen en 's avonds kunt genieten van het orkest van insecten.

 

Als u op zoek bent naar een complete, eenvoudige woning en niet te veel geld wilt uitgeven aan een huurcontract, dan is dit een goede gelegenheid om een rustige plek op Bali te hebben. Een plek die dichtbij alle aantrekkelijke faciliteiten ligt die de omgeving van Ubud zo aantrekkelijk maakt.


Penestanan villa te koop
Locatie Penestanan
Eigendoms titel    Leasehold
Lease termijn 25 jaar
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 200 m2
Woon oppervlak 56  m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Verdiepingen 1
Air-Conditioners Ja
Toegangsweg Openbare weg
Parkeerplaats Ja, voor motoren


indicatie van de locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Penestanan huis te koop


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.