Kintamani off-plan appartementen te koop


Kintamani onroerend goed te koop

kintamani appartement te koop

Prijs : 245.000 USD

appartement a / eerste verdieping

Prijs : 255.000 USD

appartement b / tweede verdieping

Prijs : 265.000 USD

appartement c / derde verdieping


Kintamani appartement te koop

Kintamani is niet een plaats die bij veel mensen direct op de wenslijst staat om hier onroerend goed te kopen. Dit kan er voornamelijk mee te maken hebben dat er weinig of niets wordt aangeboden. Maar waarom ook niet eigenlijk? Niet iedereen wil in het erg warme zuiden van Bali wonen. En daarnaast heeft Kintamani best veel te bieden voor een wat meer actieve bewoner. Het is niet voor niets een toeristische trekpleister en dat is niet alleen vanwege het adembenemende natuurschoon. Kintamani heeft ook wat te bieden voor mensen die door een bergachtig landschappen willen trekken of wellicht een boottochtje op het Batur meer willen maken. 

 

In deze bijzondere omgeving wordt een klein appartementen complex gebouwd. Totaal zal dit complex bestaan uit 3 luxe appartementen, elk met de beschikking over 2 ruime slaapkamers.

De appartementen zullen een vloeroppervlak van 180 vierkante meter krijgen, een grootte die gelijk is aan vele villas die in het zuiden te vinden zijn. Kortom, aan ruimte zult u geen gebrek hebben. Daarnaast zal rondom elk appartement een groot balkon beschikbaar zijn zodat u vanuit vrijwel elke positie kunt gaan genieten van het prachtige uitzicht. Wat te denken van de mist die over het meer voortbeweegt, een mist die het mystieke van Bali benadrukt.  Of geniet van de opkomende zon die over de bergen tevoorschijn komt. Laat de deuren van uw appartement open en een koele frisse berglucht komt uw slaapkamer binnen. Alhoewel airconditioning wordt ingebouwd verwachten we niet dat u die veel nodig zult hebben.

Kintamani onroerend goed te koop

Elk appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer. Daarnaast wordt elk appartement opgeleverd met een westerse keuken inclusief kookeiland. De 2 slaapkamers hebben elk een uitzicht over de omgeving. Natuurlijk heeft ook elke slaapkamer de beschikking over zijn eigen en-suite badkamer.

Op de begane grond wordt een extra ruimte gecreeerd waar elke unit de beschikking heeft over zijn eigen sauna met douche. Een hot tub en een ijsbad zijn eveneens beschikbaar voor de eigenaren maar deze laatste 2 moeten gedeeld worden met de overige bewoners.

Een parkeerplaast voor een paar autos is direct gelegen naast de appartementen.

 

Kintamani trekt vele toeristen. Die moeten tijdens hun trip naar deze locatie ook eten. Het spreekt dus eigenlijk ook vanzelf dat er op korte afstand volop eetgelegenheden voorhanden zijn. Kleine supermarkten zijn er ook maar voor import producten zult u naar Ubud moeten rijden waar winkels zijn die dit aanbieden. Ubud ligt op ongeveer een uur rijden. De luchthaven op ongeveer 2 a 2.5 uur rijden. Als alternatief kunt u natuurlijk ook richting Singaraja in Noord Bali rijden waar u ook verschillende inkoop faciliteiten kunt vinden. De centrale ligging op het eiland maakt de locatie aantrekkelijk voor degene die verschillende hoeken van het eiland zou willen ontdekken.

 

Resumerend; Kintamani is wellicht niet de eerste locatie waar een toekomstige koper van onroerend goed aan denkt. Maar wilt u in een mooie, wat koelere omgeving wonen, een woning met uniek uitzicht, dan zouden deze luxe  comfortabele appartementen zo maar aan uw wensen kunnen voldoen.


Kintamani onroerend goed te koop
Kintamani appartement te koop
Locatie Kintamani
Eigendoms titel Leasehold
Eind datum lease 2053
Optie om te verlengen 20 Jaar extra
Land oppervlak 400 m2
Woon oppervlak 180 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gemeubileerd Semi
Air-Conditioners Ja, 3x
Sauna Ja
Balkon Ja
Opslagruimte Ja
Toegangsweg Openbare weg           
Parkeerplaats Ja
Bewaking Ja
Omheind pand JaInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.