Te Koop: 3 + 1 Slaapkamer Villa in Mas, Zuid Ubud


Ubud onroerend goed te koop

mas villa te koop

Prijs : 425.000 AUD


Ubud huis te koop

We noemen deze villa een 3 + 1 slaapkamer villa omdat het de perfecte woning is om één slaapkamer voor uzelf te behouden terwijl u de overige 3 slaapkamers verhuurt, zoals de huidige eigenaren momenteel doen. Dankzij de uitstekende locatie van deze Bed & Breakfast verloopt de verhuur vlekkeloos.

 

Deze woning bestaat uit twee gebouwen. Laten we beginnen met het grootste en oudste gedeelte. Dit is een traditionele Balinese woning die, ondanks zijn leeftijd van meer dan 30 jaar, zeer goed is onderhouden - een zeldzaamheid. Dit betekent dat u hier een solide woning aantreft, gebouwd in een tijd waarin huizen werden ontworpen voor bewoning in plaats van louter winstbejag.

 

De woning strekt zich uit over twee verdiepingen. Laten we beginnen op de begane grond. Hier vinden we een gezellige woonkamer met eetgedeelte. 

Ubud onroerend goed te koop

Onder de trap is een ruimte gecreëerd die momenteel dienstdoet als een ruime keuken, voorzien van een pantry en voldoende opslagruimte.

 

Bij het beklimmen van de trap komen we in het slaapgedeelte van de eigenaar. Allereerst treft u hier een open ruimte aan waar u kunt ontspannen en die tevens dienst kan doen als kantoorruimte. Als u de deur opent, betreedt u de zeer ruime slaapkamer, die de afmetingen heeft van een suite. Natuurlijk beschikt deze slaapkamer over een eigen en-suite badkamer. Rechts van de trap bevindt zich een balkon dat momenteel fungeert als wasruimte, ideaal voor het drogen van wasgoed uit het zicht.

 

Tot zo ver het woongedeelte voor de eigenaar. In hetzelfde hoofdgebouw bevinden zich echter ook twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een terras voor de deur. 

Ubud villa te koop

Deze nette en mooi ingerichte kamers zijn ideaal voor verhuur. De ene kamer is iets groter dan de andere, maar beide kamers bieden voldoende ruimte voor uw gasten.

 

Tegenover het grote gebouw staat een kleiner gebouw. Ook dit gebouw heeft twee verdiepingen, waarbij op de eerste verdieping de derde slaapkamer te vinden is.

Deze kamer is eveneens smaakvol ingericht en heeft een hoog plafond, wat ideaal is om de kamer koel te houden doordat de warme lucht omhoog stijgt. Als dat niet voldoende is, kunt u altijd gebruikmaken van de airconditioning. Of open de deuren naar het balkon en laat een verfrissend briesje binnen. Natuurlijk beschikt ook deze kamer over een eigen badkamer. Daarnaast is er een inloop kastruimte achter het bed gemaakt.

 

Uw gasten hebben hun eigen keuken en zitgedeelte op de begane grond van het tweede gebouw.

Ubud villa te koop

Hier kunnen ze indien gewenst eenvoudige maaltijden bereiden. Ook is er een gastentoilet aanwezig.

 

Naast het tweede gebouw vindt u het zwembad. Het is niet olympisch van formaat, maar het is perfect om af te koelen na een warme dag. Er staan ligbedden bij het zwembad en er is een buitendouche aanwezig. Het geheel wordt omringd door een weelderige tropische tuin met diverse plantensoorten. Ondanks dat de villa zich op slechts een paar meter afstand van een doorgaande weg bevindt, ervaart u hier rust en waant u zich in een groene oase.

 

De villa is gelegen in Mas. Vanuit de villa kunt u in ongeveer 10 minuten naar Zuid Ubud rijden. In de directe omgeving, op loopafstand, vindt u tal van lokale en enkele westerse restaurants. Toegang tot de villa is mogelijk te voet of per motor, een veelvoorkomende situatie in de omgeving van Ubud.

 

De villa wordt aangeboden met een 'freehold' eigendomstitel. Het is echter ook mogelijk om een lease van 25 jaar op deze villa te verkrijgen. De keuze is aan u. Een verhuurlicentie ('pondok wisata') is beschikbaar, en meubels zijn inbegrepen, waardoor u direct kunt doorgaan met de verhuur van deze villa.


Ubud villa te koop
Ubud onroerend goed te koop
Locatie Mas
Eigendoms titel Freehold / leasehold
Lease termijn 25 jaar
Land oppervlak 375 m2
Woon oppervlak 250 m2
Bouwjaar 1995
Gerenoveerd in 2023
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Gasten toilet Ja
Gemeubileerd ja
Air-Conditioners Ja, 4x
Zwembad Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Verdiepingen 2
Internet Ja
Toegangsweg Prive gedeelde weg
Water Eigen bron + PDAM
Electriciteit 7.700 Watt
Opslagruimte Ja
Verhuurlicentie Pondok WisataInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.