Tabanan tropische off-plan 2 slaapkamer villa


Belalang villa te koop

beraban villa te koop

Prijs : 249.000 USD


Belalang onroerend goed te koop

Bekijkt u de openingsfoto, dan denkt u misschien dat we een fantastische nieuwe villa in Marokko aanbieden; Witte muren, bogen, een rasterwerk voor de ramen en de tropische omgeving. Dit Plaatje zou zo maar ergens uit Noord Afrika kunnen komen. Nee, deze kwaliteits villa met vele verrassende stijl elementen wordt gewoon hier in Bali gebouwd.

 

Loop met ons mee en wij leiden u door dit nieuwbouw project.

Bij binnenkomst vinden we allereerst een parkeerplaats, groot genoeg voor een auto of verschillende motoren. Bij het betreden van de villa vindt u aan uw rechterkant een gastentoilet. 

 

De gehele begane grond beslaat het woongedeelte. U vindt hier de open moderne keuken inclusief een eiland die als eettafel fungeert. Naast het eetgedeelte, bevindt zich de verzonken zithoek. 

 

Eveneens op deze verdieping vindt u een aparte opslagruimte inclusief aansluiting voor een wasmachine. Wat opvalt zijn de zeer grote glazen ramen die van de grond tot aan het plafond doorlopen. Ook in het zitgedeelte wat bestaat uit een vide dus inclusief hoog plafond. Volop licht zal deze woonruimte binnenstromen.

Tabanan villa te koop
Belalang villa te koop

Als we naar boven gaan, dan vinden we hier de 2 slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen en-suite badkamer. Beide kamers zijn voorzien van vele kleine nissen waar u mooie decoratieve spullen kunt stallen. De bogen die in de nissen voorkomen is een stijlelement wat in de ramen terugkomt. Vanuit uw bed gelegen heeft u uitzicht over de rijstvelden die de villa omgeven.

Het decoratieve raster voor een van de ramen geeft een leuk effect wanneer de zon uw slaapkamer verlicht. 

 

Dit is nog niet alles. Nog een verdieping hoger en we bevinden ons op het grote dakterras. Van hieruit heeft u een 360 graden panorama over de omgeving. Geniet hier met familie of vrienden van een kleurrijke zonsondergang en geniet van het ontspannen leven wat Bali te bieden heeft.

 

We zijn moeten nog 1 ding vermelden. Aan de voorkant van de villa vindt u een zwembad. Maar dat is niet alles, aan de achterkant van de villa is nog een extra plunge pool gemaakt. Geniet hier van een romantische avond met uw partner en bekijk de sterren vanuit dit bad. 

 

De villa wordt gebouwd in Beraban, een dorpje gelegen op redelijk korte afstand van de tempel van Tanah Lot. Ook het opkomende gebied en strand van Kedungu kan in enkele minuten rijden bereikt worden. Canggu zelf zal ongeveer 20 a 30 minuten rijden zijn vanaf de villa. Restaurants, bars en winkels zijn op redelijk korte afstand van de villa te vinden. Echter, u woont niet in de drukte van Canggu maar in een rustige omgeving.

 

Zoekt u een fijne toekomstige nieuwe woning voor uzelf, of wellicht een villa die u wilt verhuren? Dan mag deze villa zeker niet in uw short list ontbreken.Tabanan villa te koop
Tabanan onroerend goed te koop
Locatie Beraban
Eigendoms titel Leasehold
Lease termijn 25 Jaar
Optie tot verlenging 20 Jaar extra
Bouwjaar 2024/2025
Land oppervlak 200 m2
Woon oppervlak 175 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gastentoilet Ja
Zwembad Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Air-conditioning Ja
Internet Ja
Verdiepingen 2
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg       
Gemeubileerd Semi
Opslagruimte Ja
Bouwperiode 9 Maanden


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Tabanan villa te koop


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.