Kedungu 2 slaapkamer villa met een Balinese twist te koop


Kedungu villa te koop

kedungu villa te koop

Prijs : 169.000 USD


Kedungu onroerend goed te koop

Deze moderne semi-gemeubileerd villa met twee slaapkamers in Bali-stijl beschikt over een lichte open woonkamer met hoge plafonds, een gezellig terras, een buiten ruimte en een privézwembad met een sereen uitzicht op de palmbomen.

Dit is de perfecte investering voor een modern koppel dat op zoek is naar een elegant huis dat ook uitstekende mogelijkheden biedt voor zowel korte als lange termijn verhuur.

 

Deze villas bestaan uit 2 verdiepingen. 

Op de begane grond vinden we een grote open woonruimte met daarin een verzonken zit gedeelte. Daarachter kan een eettafel worden geplaatst die weer in verbinding staat met de keuken. 

Naast de trap vind je een gasten toilet. Het trap gedeelte is omgeven door veel glas waardoor het een lichte omgeving wordt.

 

Komen we boven, dan bevinden zich hier de beide slaapkamers. 

Kedungu onroerend goed te koop

Doordat het dak schuin afloopt, komt het geheel speels over. Daarnaast is de villa een loft villa wat resulteert dat er aan de voorkant van de villas een grote glazen pui gemaakt wordt die een blik op de woonkamer gunt maar ook een uitzicht op de tuin heeft. 

Natuurlijk hebben beide slaapkamer de beschikking over een eigen badkamer. 

 

In de tuin is wordt een terras gebouwd inclusief een zwembad. In Bali draait alles om het buitenleven en in deze villa kunt u hier van dit buitenleven genieten. U heeft vanuit de villa en tuin uitzicht op tropische bomen met daarachter de rijstvelden.

Aan de voorkant heeft de villa een parkeerplaats, groot genoeg voor een auto of een paar motoren.

 

De villa zal een alang alang grasdak krijgen, wat een beach-achtig uiterlijk geeft. Niet verwonderlijk want het dichtstbijzijnde strand ligt op 2 minuten lopen van de villa. Bent u een surfer, dan zijn de surf stranden in Kedungu binnen een paar minuten te bereiken. Heeft u daarna honger of dorst? Dan kunt u zich laten vergassen in een van de vele restaurantjes die in dit gebied te vinden zijn. 

 

Deze villas worden aangeboden met een management. Ze zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Bent u dus op zoek naar een leuke nieuwe woning, dicht bij het strand in een opkomend gebied, dan zou deze tropische villa zo maar uw toekomstige huis kunnen zijn.


Kedungu villa te koop
Locatie Kedungu
Eigendoms titel Leasehold
Lease termijn 25 jaar
Optie tot verlenging 5 jaar extra
Bouwjaar 2024/2025
Land oppervlak 200 m2
Woon oppervlak 120 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gastentoilet Ja
Zwembad Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Air-conditioning Ja
Internet Ja
Verdiepingen 2
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive weg
Gemeubileerd Semi
Opslagruimte Ja
Bouwperiode 12 Maanden          Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.