Nieuwbouw 1 slaapkamer villas te koop in Kedungu


Kedungu villa te koop

kedungu villa te koop

Prijs : 119.000 USD


Kedungu onroerend goed te koop

In het populaire Kedungu kunnen we verschillende 1 slaapkamer villas aanbieden. Deze villas worden gebouwd op een korte afstand van het strand. Kedungu zelf kan in enkele minuten worden bereikt. Deze aantrekkelijke woningen hebben de beschikking over villa management.

 

Tuin

 

De idyllische buitenruimte is omringd door grote palmbomen en een weelderige tuin, wat een natuurlijk gevoel geeft. Het uitzicht op de bomen vanuit de tuin draagt bij aan de serene sfeer, samen met een privézwembad en gezellige zitplekken.

 

Parkeren

 

Er is ruimte voor het parkeren van 2-3 scooters of een auto.

 

Warme en uitnodigende slaapkamer

 

De slaapkamer heeft een warme en uitnodigende sfeer, met zachte, sfeervolle verlichting. De ingebouwde planken zijn zowel functioneel als elegant, en de centrale slaapruimte wordt geaccentueerd door getextureerde muren, een stijlvolle houten bijzettafel en een grote wandspiegel.

Kedungu onroerend goed te koop

Serene werkruimte

 

Deze gezellige ruimte heeft een ingebouwd bureau met stopcontacten en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en de bomen. De sfeerverlichting en het elegante ontwerp creëren een warme en uitnodigende omgeving.

 

Pantry

 

De strakke ingebouwde pantry heeft een mini-koelkast, discrete airconditioning en speciale stopcontacten voor een koffiemachine en een filmprojector.

 

Plafondbioscoopscherm

 

De slaapkamer heeft een strak ingebouwd bioscoopscherm dat in het plafond kan verdwijnen, wat naadloos past bij het minimalistische ontwerp en de warme aardetinten. De ruimte combineert comfort met geavanceerde technologie, waardoor een uitnodigende en multifunctionele omgeving ontstaat. De projector is optioneel.

 

Luxueuze badkamer

 

De badkamer heeft een groot glazen raam met een prachtig uitzicht op de tuin, wat bijdraagt aan de rustgevende, spa-achtige sfeer. Het moderne ontwerp bevat een unieke buitendouche die indien nodig kan worden afgesloten, wat het een opvallend kenmerk maakt voor veeleisende huiseigenaren die op zoek zijn naar een binnen-buiten badervaring.

 

Locatie

 

De villas worden gebouwd op 2 minuten lopen van het strand. Kedungu zelf kan binnen enkele minuten met de auto of motor bereikt worden. In Kedungu zelf vindt u vele verschillende nieuwe eetgelegenheden en andere faciliteiten. Goede surf spots zijn binnen enkele minuten te bereiken. 


Kedungu villa te koop
Locatie Kedungu
Eigendoms titel    Leasehold
Lease termijn 25 Jaar
Optie tot verlenging 5 Jaar extra
Bouwjaar 2024/2025
Land oppervlak 150 m2
Woon oppervlak 55 m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 6.5 x 4.1 x 1.6 meter
Terras Ja
Tuin Ja
Air-conditioning Ja
Internet Ja
Verdiepingen 1
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive weg
Gemeubileerd Semi
Opslagruimte Ja
Bouwperiode 8 Maanden



Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.