Cemagi 4 slaapkamer villa met groot daktterras te koop


Cemagi villa te koop

Cemagi villa te koop

Prijs : 7.900.000.000 IDR


Cemagi onroerend goed te koop

Zoekt u ruimte voor uwzelf of voor uw familie? Dan bent u bij deze villa aan het juiste adres. De villa heeft de beschikking over 4 slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Als extra heeft de villa een groot dakterras inclusief een jacuzzi. 

 

Deze villa bestaat uit 3 verdiepingen. 

Op de begane grond vinden we een ruime woonkamer met verzonken zithoek. 

Een luxe open keuken is aanwezig met verschillende inbouw apparatuur zoals een koelkast, afwas machine en een kraan met filter zodat u direct uit de kraan kunt drinken. Een groot kookeiland maakt deze moderne keuken compleet. 

Vrijwel alle deuren kunnen open zodat u het terras makkelijk kunt benaderen. Een ander voordeel is dat frisse lucht de woonruimte verkoeld.

Eveneens op de begane grond is een gasten toilet en een groot opslagruimte waar u makkelijk een wasmachine kunt plaatsen.

Cemagi villa te koop
Cemagi villa te koop

Op de eerste verdieping vinden we de 4 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft de beschikking over een eigen badkamers. Alles badkamers zijn luxe afgewerkt. 

 

Gaan we nog wat verder naar boven, dan komen we terecht op het grote dakterras. Dit terras beslaat de gehele afmeting van de villa. Hier vinden we verschillende gedeeltes. Er is een afgesloten gedeelte met een bar. Daarnaast is er een extra toilet en opbergruimte beschikbaar. 

Ook is er buiten een gedeeltelijk overdekt terras waar u van het uitzicht kunt genieten. Wilt u nog meer relaxen, dan kunt u plaatsnemen in de jacuzzi. Vanuit de jacuzzi heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving en onder andere de oceaan.

 

In de tuin heeft u de beschikking over een groot zwembad met daarin een ondiep gedeelte waar u in het water kunt luieren. Naast het zwembad is een pergola waar u met familie en vrienden kunt ontspannen. De villa heeft de beschikking over een carport voor een auto en enkele motoren.

 

De villa is gelegen op een kleine 5 minuten lopen van het strand. In de avond vindt u hier vele kleine restaurantjes waar u een locale maaltijd kunt bestellen. Binnen 10 minuten rijden bent u in grotere plaatsen zoals Perenenan waar u een groot aanbod winkels en restaurants kunt vinden. Echter is Cemagi zelf ook aan het uitbreiden en er verschijnen al meerdere nieuwe eetgelegenheden op korte afstand van de villa. Op ongeveer een half uur rijden is de Canggu International School. Dit maakt de villa ook uitermate geschikt voor een gezin met kinderen. 


Cemagi onroerend goed te koop
Cemagi villa te koop
Locatie Cemagi
Eigendoms titel   Leasehold (2049)
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 363 m2
Woon oppervlak 323 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Gasten toilet 2
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Jacuzzi Ja
Terras Ja
Dakterras Ja
Bar Ja
Tuin Ja
Gazebo Ja
Air-conditioning Ja
Internet Ja
Verdiepingen 3
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Gedeeld prive
Laundry Ja
Opslagruimte Ja


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.