Te koop: 3-slaapkamer off-plan villa's in Munggu


Munggu villa te koop. Tabanan villa te koop

munggu villa te koop

Prijs : 380.000 USD (kavel 6)

Prijs : 410.000 USD (kavel 7)


Tabanan onroerend goed te koop

Nadat een succesvol project in Tumbak Bayuh is afgerond, presenteert deze ontwikkelaar nu een nieuw project in Munggu/Seseh. Dit complex zal bestaan uit 4 villa's met 2 slaapkamers en 3 villa's met 3 slaapkamers. In deze listing stellen we graag de 3-slaapkamer villa's aan u voor.

 

Stelt u zich eens voor: villa's gebouwd volgens een warm Mediterraans design. Witte buitenmuren badend in zonlicht, accentuerende bogen die het geheel een vleugje Zuid-Europese allure geven. Deze elegante bogen vinden hun plek in de deuren, de ramen en sierlijke nisjes in de muren. Het resultaat is een stijlvol en eigentijds geheel waarin u zich meteen thuis zult voelen.

 

Een beperkt aantal kavels wacht op de gelukkige eigenaren. avel 5 en 6 delen een vergelijkbaaar ontwerp, terwijl kavel 7 net iets ruimer van

Tabanan onroerend goed te koop

opzet is, met een villa die al uw verwachtingen overtreft. Wat alle villa's met elkaar gemeen hebben, is een ruime woonkamer die naadloos overgaat in een moderne keuken, compleet met een aantrekkelijk keukeneiland inclusief barkrukken. Dankzij de schuifpuien aan beide zijden van de leefruimte, kunt u een verfrissende bries door uw woonparadijs laten waaien. Kavel 7 verrast met een begane grond slaapkamer en een extra leefruimte op de eerste verdieping, terwijl kavels 5 en 6 al hun 3 slaapkamers op de bovenverdieping hebben. Elk van deze slaapkamers beschikt over een eigen en-suite badkamer voor ultiem comfort.

 

Buiten kunt u genieten van een beschutte carport voor uw voertuig, terwijl een uitnodigend zwembad met aangrenzend terras op u wacht om ontdekt te worden.

Een charmante alkoof naast het zwembad biedt een perfecte plek voor ontspanning en rust.

Munggu villa te koop. Tabanan villa te koop

Deze droomvilla's vinden hun thuis in Munggu, een dorpje net ten noorden van Seseh. In slechts 5 minuten rijden bereikt u het Seseh-strand, terwijl populaire trekpleisters zoals Pererenan, Batu Bolong en Echobeach binnen handbereik liggen. Met een scala aan trendy hotspots in de buurt, kunt u zich verheugen op een rijke variëteit aan restaurants, bars en gezellige cafés.

 

En er is meer: deze villa's bieden u niet alleen een perfect toevluchtsoord, maar ook een slimme investeringsmogelijkheid. Of u nu kiest voor permanente bewoning of verhuur, een professioneel management team staat paraat. De listing bevat bovendien gedetailleerde informatie over de potentiële verhuurinkomsten. Of waarom niet het beste van beide werelden combineren? Breng uw vakanties door in uw villa en wanneer u niet op het betoverende Bali bent, kunt u deze laten verhuren voor extra rendement.

villa 5 is verkocht


Tabanan villa te koop
Seseh villa te koop
Locatie Munggu / Seseh
Eigendoms titel Leasehold (2048)
Optie tot verlengen 10 more years
Land oppervlak 220 m2 (kavel 5 & 6)
Land oppervlak 306 m2 (kavel 7)
Woon oppervlak 212 m2 (kavel 5 & 6)
Woon oppervlak 220 m2 (kavel 7)
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gastentoilet Ja
Buiten douche Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 37 m2 (kavel 5 & 6)
Afmeting zwembad 50 m2 (kavel 7)
Terras Ja
Tuin Ja
Air-conditioning Ja
Verdiepingen 2
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive gedeelde weg
Verhuur licentie Beschikbaar
Management Beschikbaar


Indicatieve ROI

Indicatieve ROI

impressie kavels 5 & 6


impressie kavel 7


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.