Munggu off plan 2 slaapkamer villas te koop


Munggu villa te koop. Tabanan villa te koop

munggu villa te koop

Prijs : 254.000 USD


Tabanan onroerend goed te koop

Met genoegen stellen we een nieuw ontwikkelingsproject voor, bestaande uit charmante villa's met 2 slaapkamers, gelegen in het rustgevende gebied van Munggu. Na het succes van een eerdere project in Tumbak Bayuh, heeft de ontwikkelaar nu de stap gezet om een soortgelijk project te creëren in de pittoreske omgeving van Munggu/Seseh.

 

Deze villa's met 2 slaapkamers kenmerken zich door een ontwerp geïnspireerd op de mediterrane stijl. Ze worden gekenmerkt door de elegantie van witte gevels versierd met gracieuze bogen. Deze opvallende bogen zijn doordacht geïntegreerd in de ramen, deuren en nissen in de muren, wat een vleugje uniekheid toevoegt aan het Balinese landschap.

 

Elke villa beslaat twee verdiepingen en biedt een praktische indeling voor modern wonen. Met gemak in gedachten ontworpen, wordt elke villa geleverd met een parkeerplaats voor motoren, behalve voor perceel 1, dat geniet van een iets grotere parkeerplaats. 

Tabanan onroerend goed te koop

Bij het betreden van de hoofdingang stap je de knusse leefruimte binnen, naadloos verbonden met een goed uitgeruste keuken inclusief een kookeiland en barkrukken. Het verzonken loungegedeelte zorgt voor een duidelijke scheiding tussen de keuken het en zitgedeelte.

 

Op de begane grond bevindt zich tevens de eerste slaapkamer, doordacht ontworpen met een eigen badkamer voor privacy en comfort. Via de trap bereik je de tweede slaapkamer, die dienst doet als de hoofdslaapkamer. Ook deze slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en vergroot zijn charme met een privébalkon. Stel je voor dat je je dag begint op dit balkon, terwijl je geniet van een kopje koffie terwijl de zon opkomt boven de horizon.

 

Buiten wacht een privétuin, compleet met een verfrissend zwembad en een comfortabele terrasruimte, perfect voor ontspanning en buitenbijeenkomsten.

Seseh villa te koop

Deze villa's bevinden zich in het dorp Munggu, net ten noorden van Seseh, en bieden een strategische locatie. Binnen een korte rit van 5 minuten bereik je de serene stranden van Seseh. De levendige buurten van Pererenan, Batu Bolong en Echobeach liggen handig dichtbij en bieden je gemakkelijke toegang tot trendy hotspots.

 

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het investeringsaspect, biedt de vermelding een duidelijke indicatie van het potentiële rendement op investering. Of je nu van plan bent om vakanties door te brengen in je eigen villa of inkomen te genereren door deze te verhuren, je vindt waardevolle inzichten in hoe je investering in de loop van de tijd rendement kan opleveren.

 

Deze villa's met 2 slaapkamers in mediterrane stijl een combinatie van tijdloos ontwerp en praktisch wonen, gelegen op een rustige locatie dicht bij het beste van de attracties van Bali. Mis de kans niet om een stukje van dit serene paradijs te bezitten, dat zowel persoonlijk plezier als investeringspotentieel biedt.

villa 1 is verkocht


Tabanan villa te koop
Locatie Munggu / Seseh
Eigendoms titel Leasehold (2048)
Optie tot verlengen 10 extra jaren
Land oppervlak 177 m2
Woon oppervlak 120 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Buiten douche Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 16 m2
Terras Ja
Tuin Ja
Air-conditioning Ja
Verdiepingen 2
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive gedeelde weg
Verhuur licentie Ja
Management Ja


Indicatieve ROI

Indicatieve ROI


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.