Cemagi ruime gezinswoning te koop met 3 slaapkamers


Villa te koop in Cemagi, Tabanan

Cemagi villa te koop

Prijs : 5.990.000.000 IDR


Villa te koop in Cemagi, Tabanan

Deze villa in Cemagi toont maar weer eens hoe je op een relatief klein stukje grond, je een grote ruime aantrekkelijke eensgezinswoning kunt bouwen. Deze luxe 3 slaapkamer villa is gelegen op 5 minuten lopen van het strand in Cemagi.

 

De villa bestaat uit 3 verdiepingen.

De gehele begane grond wordt in beslag genomen door de ruime woonkamer inclusief open keuken.

De woonkamer heeft de beschikking over veel glas waardoor veel licht de ruimte instroomt. Openslaande deuren en ramen zorgen er voor dat er genoeg frisse lucht de woonkamer instroomt. Wilt u de kamer koelen? Dan is er natuurlijk een airconditioning aanwezig.

In een hoek bij de ingang van de villa bevindt zich de luxe keuken met verschillende inbouwapparatuur. Een kookeiland is aanwezig.

Villa te koop in Cemagi, Tabanan

Via de met hout afgewerkte trap betreden we de eerste verdieping. Hier vinden we 3 slaapkamers. Ook in deze kamers is veel gebruik gemaakt van glas waardoor de kamers licht en ruimtelijk aandoen. Vanuit de verschillende kamers heeft u uitzicht over de rijstvelden. Elke slaapkamer is voorzien van airconditioning.

Op deze verdieping vindt u 2 badkamers waarvan er 1 een ligbad heeft. De badkamers zijn luxe afgewerkt. 

 

Gaan we nog een verdieping hoger, dan komen we op het grote dakterras terecht. Dit terras beslaat vrijwel het gehele dak van de villa. Op het terras is een grote gazebo geplaats zodat u ook op zonnige momenten van dit terras kunt genieten zonder direct te verbranden. 

Vanaf dit dakterras heeft u vrijwel 360 graden uitzicht over de omgeving. Rijstvelden, bergen en de oceaan, dit alles kan gezien worden vanaf dit terras.

Villa te koop in Cemagi, Tabanan
Onroerend goed te koop in Cemagi, Tabanan

In de tuin vinden we een zwembad. Afmeting van het zwembad is 3 x 5 meter. Het zwembad is 1.60 meter diep. Naast het zwembad is een klein terras met ligbedden en er is een gazebo naast het zwembad geplaatst.

 

De villa is gelegen in een klein complex met vergelijkbare villas. Er is een parkeerruimte aanwezig voor een auto of een paar motoren. De bewaking aan het begin van het complex zorgt er voor dat u en uw buren van uw privacy en rust kunnen genieten.

Tegenover het complex is een gebouw waar u gratis gebruik mag maken van de faciliteiten. Die faciliteiten betreffen een gym, een kinderopvang en een groot zwembad.

 

Vanuit de villa loopt in ongeveer 5 minuten naar het dichstbijzijnde strand. 

Cemagi is een dorp gelegen op ongeveer 10 a 15 minuten rijden van Canggu. Echter, Cemagi is nog rustig en u zult hier niet de overvolle wegen vinden zoals in Canggu. Toch kunt u in Cemagi zelf ook terecht als u naar een restaurant wilt. Die zijn er genoeg. Mocht u echter meer keuze willen hebben, dan zult u naar Canggu moeten rijden.

 

De villa heeft de beschikking over een verhuur licentie. De villa kan dus commercieel gebruikt worden op de momenten dat u niet in Bali aanwezig bent. Of u gebruikt de villa als uw eigen eensgezinswoning. De woning is uitermate geschikt voor een familie met kinderen. De keuze is aan u.


Onroerend goed te koop in Cemagi, Tabanan
Locatie Cemagi
Eigendoms titel   Leasehold (2052)
Land oppervlak 231 m2
Woon oppervlak 252 m2
Bouwjaar 2022
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Gemeubileerd Ja
Ingericht Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 3 x 5 meter
Terras Ja
Dak terras Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Air-conditioning Ja
Internet Ja
TV/Sat Ja
Verdiepingen 3
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive gedeelde weg
Laundry Ja
Water Eigen bron
Electriciteit 5.000 Watt
Verhuur licentie Beschikbaar


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.