Kedungu ruime woning te koop met 2 slaapkamers


Kedungu huis te koop

kedungu huis te koop

Prijs : 135.000 USD


Kedungu huis te koop

Allereerst willen we vermelden dat de fotos in deze listing totaal geen recht doen aan de werkelijkheid. De woning is gebouwd op een klein stuk land. Echter, de ruimtes in deze woning zijn immens. Wij raden zeker aan een bezoek aan deze woning te brengen en niet enkel op de fotos af te gaan.

 

Bij binnenkomst in de woning bevindt u zich in de ruime open woonkamer. Aangrenzend in de woonkamer is de moderne fancy open keuken met centraal daarin het kook-eiland. 

Vanuit de woonkamer kunt heeft u toegang tot een klein terras met daarnaast het zwembad. 

Mocht u geen behoefte hebben aan een open woonruimte, dan is het redelijk eenvoudig om een glazen schuifpui te plaatsen. 

 

Eveneens op de begane grond is de eerste slaapkamer. Schuifdeuren geven toegang tot deze knusse slaapkamer met en-suite badkamer. De badkamer is gedeeltelijk open zodat deze ruimte altijd goed geventileerd is.

Kedungu villa te koop
Kedungu villa te koop

De woning heeft een mooie zwevende houten trap die naar de eerste verdieping leidt. Op de eerste verdieping bevindt zich de master slaapkamer. Een enorm grote ruimte met een hoog dak wat de ruimtelijke indruk versterkt. Deze slaapkamer heeft een eigen kleine veranda die over de directe omgeving uitkijkt. 

Natuurlijk heeft ook deze slaapkamer zijn eigen badkamer. 

 

Tenslotte heeft de woning een eigen ruimte naast de keuken. Deze ruimte kan als pantry dienst doen of als opslag ruimte. 

 

De woning bevindt zich in een kleine nette straat met verschillende andere villas. Naast de woning staat een kleine tempel die slechts een paar keer per jaar dienst doet voor ceremonies.

Het nabijgelegen strand in Kedungu is slechts 5 minuten verwijderd van de woning. 

Vanuit Kedungu rijdt u in ongeveer 20 a 30 minuten naar het levendige Canggu. Echter, Kedungu zelf is een up-coming gebied. In de direct omgeving ziet u al flink wat ontwikkeling van nieuwe woningen, resorts en andere commerciele bedrijven.

 

Resumerend, ga niet af op enkel de fotos in deze listing. U zult verstelt staan over hoe efficient de ruimtes in deze woning gebruikt zijn, dit in combinatie met het kleine landstuk. Maak een afspraak met ons en we zullen u graag deze woning tonen.


Kedungu huis te koop
Locatie Kedungu
Eigendoms titel Leasehold (24-07-2037)
Optie tot verlenging Ja, eerste keus
Land oppervlak 125 m2
Woon oppervlak 200 m2
Bouwjaar 2018
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gemeubileerd Semi
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 7 x 3 meter        
Balkon Ja
Verdiepingen 2
Internet Ja
Parkeerplaats Ja, in de straat
Toegangsweg Openbare weg
Laundry Ja
Opslagruimte Ja
Electriciteit 5.500 Watt


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Kedungu house for sale


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.