Koloniale villa te koop in Kerambitan, Tabanan


Huis te koop in Tabanan

kerambitan huis te koop

prijs : 190.000 EUR


Onroerend goed te koop in Tabanan

Deze woning met koloniale elementen is gelegen in Kerambitan, een dorpje gelegen op enkele kilometers van Tabanan stad. Vanuit de woning heeft u verschillende uitzichten zoals rijstvelden, jungle en zelfs een stukje van de oceaan, alhoewel dit laatste geen verkooppunt is.

 

De woning bestaat uit 2 verdiepingen.

Op de begane grond vinden we de ruime woonkamer met open keuken. Vrijwel alle ramen van dit woongedeelte kunnen open waardoor een frisse luchtstroom door het huis kan voeren.

 

Eveneens op deze begane grond bevindt zich de eerste slaapkamer met een kleine eigen badkamer. 

 

Gaan we via de houten trap naar de eerste verdieping, dan vinden we hier een lange open overloop. Vanaf dit punt heeft u een prachtig uitzicht op de tropische tuin en het zwembad.

Op deze verdieping vinden we een kleine slaapkamer en de hoofd slaapkamer. Deze laatste heeft de beschikking over zijn eigen en-suite badkamer. Vanuit deze slaapkamer heeft u uitzicht over zowel de rijstvelden als ook de weelderige tropische tuin.

 

De woning heeft een groot overdekt terras beschikbaar inclusief zwembad. Naast het zwembad is een open terras inclusief gazebo.

De vierde slaapkamer is verscholen onder het zwembad gedeelte. Deze slaapkamer heeft ook zijn eigen badkamer en klein balkon.

Huis te koop in Tabanan

Het land loopt af richting een rivier. Het zou mogelijk zijn om kleine terrassen te maken op het land. Of u laat de tuin zoals het is en laat de bloemen en planten vrij groeien.

 

De woning heeft de beschikking over een extra opslagruimte waar ook de wasmachine geplaatst kan worden. Een parkeerplaats voor 1 auto is aanwezig. 

Er is een prive toegangsweg die naar de woning leidt. Echter zullen locale boeren ook gebruik maken om op hun motor of lopend naar hun rijstvelden te gaan.

 

De woning is gelegen in Kerambitan. Dit is een dorp gelegen op ongeveer 6 kilometer afstand van Tabanan stad. In Tabanan vindt u verschillende winkels en restaurants, echter zullen dit meest locale bedrijfjes zijn. Voor import producten kunt u het beste richting Canggu gaan wat ongeveer 40 minuten rijden is. 

Het dichstbijzijnde strand ligt in Pasut op ongeveer 7 kilometer rijden.

 

De woning heeft een lange tijd leeg gestaan en dient gerenoveerd te worden. Het dak zal nagekeken moeten worden. Daarnaas is de slaapkamer onder het zwembad lange tijd niet gelucht waardoor schimmel op de muren is ontstaan. Dit zal zeker aangepakt moeten worden. Tenslotte zijn de badkamers en de keuken gedateerd. Wellicht dat u dit ook in de toekomst zult willen aanpakken.

Heeft u dit alles gedaan, dan heeft u een mooie unieke woning gelegen op een rustige plek, omgeven door mooie uitzichten.


Huis te koop in Tabanan
Huis te koop in Bali
Locatie Kerambitan     
Eigendoms titel Freehold
Land oppervlak 1200 m2
Woon oppervlak 160 m2
Verdiepingen 2
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Gemeubileerd Ja
Ingericht Ja
Bouwjaar 1996
Air-Conditioners 4
Zwembad Ja
Internet Ja
Opslagruimte Ja
Laundry Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive weg
Bouwvergunning (IMB) Ja
Water PDAM
Electriciteit 2.200 Watt                      Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.