Oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop


Oberoi villa te koop

oberoi villa te koop

prijs : 550.000 EUR


Oberoi onroerend goed te koop

Mooie ruime 4 slaapkamer Joglo villa te koop in Oberoi, een villa gelegen op korte loopafstand van alle faciliteiten die Seminyak te bieden heeft. Denk daarbij aan het strand, beach clubs, boutiques en een zeer ruime aan uiteenlopende restaurants. Kortom, een perfecte plek om te wonen maar ook om te verhuren.

 

De villa bestaat uit een hoofdgebouw, de Joglo. Centraal in de Joglo is de open living woonkamer met eetkamer. In het midden naar de achterkant is een zeer eenvoudige maar functionele open keuken. Vanuit het woongedeelte heeft u uitzicht over de tuin en het zwembad. 

De Joglo is open. Mocht u de voorkeur geven aan een gesloten woongedeelte, dan zou het mogelijk zijn om de Joglo met glazen schuifpuien af te sluiten. Daarmee neemt u wel iets van het karakter van de Joglo weg maar maakt het dan weer wel mogelijk om bijvoorbeeld in een gekoelde woonkamer met AC te zitten. 

 

Aan beide kanten van het woongedeelte vindt u 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn identiek, enkel zijn ze gespiegeld. Elke slaapkamer heeft een muur met daarachter de inbouw kleding kast. Ook heeft elke slaapkamer de beschikking over een zeer ruime badkamer. In de badkamer is een grote glazen ruit geplaatst waardoor de badkamers goed verlicht worden gedurende de dag.

 

Tot zo ver het hoofdgebouw. Echter, in de tuin bevinden zich aan elke kant ook 2 bungalows. Elke bungalow bestaat uit een slaapkamer met daarbij een apart toilet en een aparte badkamer. 

Oberoi onroerend goed te koop

De villa staat in een rustige straat. Ondanks dat u zich in de directe nabijheid van het uitgaansleven in Seminyak bevindt, zult u daar geen last van hebben. De villa bevindt zich in een straat met eigen bewaking en in de zelfde straat bevinden zich meerdere andere luxe villas.

Een auto kan in de straat geparkeerd worden. 

 

Zoals hierboven vermeld woont u op korte afstand van alle interessante faciliteiten. Beach club KuDeTa is slechts 5 minuten lopen van de villa verwijderd. Het zelfde geldt voor het strand in Seminyak. Seminyak Square is 10 minuten lopen van de villa gelegen en in de zelfde tijd loopt u naar het begin van Oberoi’s Eat Street. Hier vindt u een zeer ruime keuze aan verschillende restaurants. Kortom, u kunt vrijwel alles te voet doen.

 

De villa is operationeel in de korte termijn vakantie verhuur. Prijs per nacht voor de gehele villa ligt rond de USD 400. De villa heeft een gemiddelde bezettingsgraag van rond de 80%. Een goed sprekende manager is aanwezig zodat u met een gerust hart u villa kunt laten runnen, ook wanneer u niet in Bali bent.


Oberoi villa te koop
Oberoi villa te koop
Locatie Oberoi
Eigendoms titel   Leasehold
Eind datum lease 15/10/2040
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 425 m2
Woon oppervlak +/- 250 m2               
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Bouwjaar 2015
Gemeubileerd Ja
Verdiepingen 1
Air-Conditioners Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 6 x 7 meter
Tuin Ja
Terras Ja
Internet Ja
Cable TV / Sat Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja, in de straat
Toegangsweg Prive
Beveiliging

Ja
Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.