Te koop: Villa met 13 slaapkamers in Kerobokan


Kerobokan villa te koop

banjar semer villa te koop

prijs : 16.500.000.000 IDR


Kerobokan onroerend goed te koop

Deze villa ligt op een zeer populaire plek in Banjar Semer. Binnen 10 tot 15 minuten rijden, bereikt u de prachtige stranden, beachclubs, restaurants en boetiekjes van Canggu en Seminyak. De villa beschikt over 13 slaapkamers, momenteel allemaal verhuurd. Maar de keuze is aan u hoe u deze ruimte wilt benutten.

 

In de loop der jaren is de villa aanzienlijk uitgebreid. Het oorspronkelijke gedeelte dateert uit 1999 en tussen 1999 en 2014 zijn er diverse extra gebouwen bijgekomen. Laten we beginnen bij de originele villa, een solide traditioneel bouwwerk van grijze stenen - een duurzaam materiaal dat je vaak ziet bij oudere villa's en tempels.

Deze villa telt 2 verdiepingen en herbergt 5 slaapkamers, elk met unieke afmetingen en eigenschappen. Sommige hebben zelfs 2 verdiepingen, andere bieden een extra balkon, en weer andere hebben prachtige houten vloeren. Alle kamers hebben echter en-suite badkamers en ruimtes voor kleine of grote keukens. Elke kamer heeft ook een eigen ingang, waardoor individuele verhuur 

Kerobokan villa te koop

mogelijk is. Maar ook verhuur aan families of koppels behoort tot de opties.

 

Een klein zwembad bevindt zich voor de villa, terwijl aan de achterzijde een ruimer zwembad met jacuzzi te vinden is.

 

Er zijn ook 2 twonhouses bijgebouwd, elk met 2 verdiepingen en een dakterras. Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving, met zicht op het Bukit-gebied van Bali en op heldere dagen zelfs op de bergketens van Bali. Elk townhouse biedt slaapkamers met en-suite badkamers op elke verdieping, samen met een kleine woonruimte en kitchenette. Ook hier heeft elke kamer een eigen toegang.

 

Tot slot is er een apart houten gebouw, met een heel andere sfeer. Dit gebouw, eveneens met 2 verdiepingen, heeft een authentieke uitstraling. Op de begane grond vindt u de woonruimte, keuken en gastentoilet, terwijl de eerste verdieping 2 slaapkamers en een extra ruimte herbergt, momenteel in gebruik als yogaruimte. De krakende houten vloeren geven een extra charme aan deze woning.

Kerobokan villa te koop

Er is een carport aanwezig voor enkele auto's, maar de straat biedt ook voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. De villa bevindt zich in een rustige straat met andere grote villa's, allemaal in dezelfde stijl, gelegen op royale stukken grond. Dit creëert een luxueuze sfeer zonder doorgaand verkeer. Rustig, maar met winkels, een lokale markt, cafés en boetiekjes op slechts een steenworp afstand. Vanuit de villa bereikt u het centrum van Seminyak in ongeveer 10 tot 15 minuten, en het Berawa-strand in dezelfde tijdspanne.

 

Het is vermeldenswaardig dat de villa enkele renovaties nodig heeft, zoals schilderwerk, vervanging van een muur aan de achterzijde, en modernisering van het sanitair en enkele vloertegels. Voornamelijk cosmetische aanpassingen die de villa nieuw leven zullen inblazen. Onthoud echter dat de villa momenteel verhuurd is, dus kleine imperfecties zijn voor huurders wellicht geen probleem.

 

De villa heeft een "hak pakai" titel, maar kan indien gewenst worden omgezet naar een "Hak milik" (freehold) titel.

 

De keuze is aan u wat u met deze ruime villa wilt doen. Wilt u hier met uw familie wonen en de rest van de kamers verhuren? Of heeft u andere plannen voor de verschillende kamer, zoals een entertainmentruimte, schilderstudio, muziekstudio, spa en massageruimte, privébibliotheek, gym, en meer? Deze woning biedt veel potentie, het is aan u om het te benutten.


Kerobokan villa te koop

indicatieve kosten

Electriciteit IDR 5.000.000 Per maand
Water IDR Per maand
Internet IDR 1.110.000  Per maand
Vuilophaal IDR 750.000  Per maand
Banjar/Gemeente IDR 2.000.000  Per jaar
Personeel IDR 4.000.000 Per maand
Beveiliging IDR 750.000  Per maand

Locatie Banjar Semer
Eigendoms titel   Hak Pakai (2029)/Freehold
Optie tot verlenging 25 extra jaar
Land oppervlak 834 m2
Woon oppervlak 630 m2
Slaapkamers 13
Badkamers 10
Gasten toilet Ja
Bouwjaar 1999-2014
Gemeublieerd Ja
Verdiepingen 2
Air-Conditioners Ja, 12x
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 6 x 3 meter
 

10 x 4 meter

Jacuzzi

Ja

Gazebo

Ja

Tuin Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Internet Ja
Kabel / Sat TV Ja
Laundry Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja, carport
Toegangsweg Prive gedeeld
Water

Eigen bron

Electriciteit

15.000 Watt

Bewaking

Ja

CCTV

JaINdicatie van de locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.