Aantrekkelijke familie woning te koop in Kerobokan


Huis te koop in Kerobokan

Huis te koop in kerobokan

prijs : 3.600.000.000 IDR


Onroerend goed te koop in Kerobokan

Heeft u een familie met kinderen en zoekt u een ruime woning, niet te ver weg van scholen? Dan is deze ruime 4 slaapkamer woning een goede optie voor u. Grote kamers in combinatie met een tuin met zwembad, wat wenst u nog meer….?

 

De woning bestaat uit 2 gebouwen; het hoofd gebouw en een kleine aparte bungalow.

 

Het hoofdgebouw bestaat uit een zeer ruime woonkamer met in een hoek een eenvoudige maar functionele keuken. Dit woongedeelte heeft een hoog plafond. De warmte gaat naar boven waardoor het woongedeelte koel blijft. Bekijkt u de fotos en vindt u dit woongedeelte misschien te donker? Dan zou het een simpele oplossing zijn om bijvoorbeeld aan de tuinkant de muur gedeeltelijk te vervangen door een glazen schuifpui. Daardoor zal al er al veel meer licht de woonkamer binnenstromen.

Huis te koop in Kerobokan

Vanuit de woonkamer kunt u de 3 slaapkamers benaderen. Ook dit zijn zeer ruime kamers. Wat hierboven over de woonkamer geschreven is, kan ook gedaan worden bij de slaapkamer die aan de tuin kant ligt. Als u deze kamer te donker vindt, dan kunt u ook hier de muur vervangen door een glazen pui die direct toegang geeft tot het terras. 

Er is in dit hoofdgebouw 1 badkamer beschikbaar. 

 

Aan de tuin kant van de woning heeft u de beschikking over een groot overdekt terras. Dit is een prettig plek om te relaxen maar u zou hier ook de eettafel kunnen plaatsen waardoor u uw maaltijden buiten, overdekt, kan nuttigen. 

 

Midden in de tuin ligt een zwembad. Tegenover het hoofdgebouw bevindt zich een compleet nieuwe bungalow. Een bungalow inclusief woon gedeelte, slaapkamer en eigen badkamer. 

Een ideale plek om te verhuren of wellicht heeft u een opgroeiend kind die zijn eigen plek wilt hebben. 

Natuurlijk kunt u deze bungalow ook voor andere doeleinden gebruiken zoals een grote entertainment ruimte, kantoor, gym, atelier of meditatie kamer. 

 

De woning bevindt zich in een woonwijk. Door een nauwe straat kunt u deze woning bereiken. In de zelfde straat wonen verschillende expats in hun eigen villas. 

De woning staat in Kerobokan. In de directe omgeving vindt u een vele winkeltjes en meest lokale restaurants. Echter, een plaats als Seminyak kan in ongeveer 10 a 15 minuten rijden bereikt worden. 

In de directe omgeving bevinden zich verschillende internationale scholen. Dat maakt deze ruime woning uitermate geschikt voor uw kinderen. 


Villa te koop in Kerobokan

indicatieve afstanden

SLK International School 2.5 Kilometer
Sunrise International School 400 Meters
Bali Kiddy School National 1.1 Kilometer
Lollypop pre-school International 2.4 Kilometer
Lycee Francais de Bali 3 Kilometer
Batu Belig strand 3.6 Kilometer

Locatie Kerobokan
Eigendoms titel Leasehold (2050)
Land oppervlak 350 m2
Woon oppervlak 192 m2
Slaapkamers 3 + 1
Badkamers 2
Bouwjaar 2010
Gemeubileerd Semi
Verdiepingen 1
Air-Conditioners Ja
Zwembad Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Internet Ja
Kabel / Sat TV Ja
Laundry Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja, garage
Toegangsweg Openbare weg
Water

Eigen bron

Electriciteit

3.500 Wattindicatie locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.