Umalas industriele villa te koop


Villa te koop in Umalas

Umalas villa te koop

prijs : 3.500.000.000 IDR


Villa te koop in Umalas

In Umalas kunnen we deze industrial villa aanbieden. Een villa die bestaat uit 2 verdiepingen. De villa is opgeleverd in Augustus 2021.

 

Waaruit blijkt het dat dit een industrial villa is? Well, allereerst vallen de metalen balken op in  alle vertrekken. Deze ijzeren balken zijn niet weggewerkt achter gipsplaaten, ze zijn allen duidelijk in het zicht. Daarnaast heeft de villa de beschikking over aluminium kozijnen en raamwerk. Een spiral ijzeren trap leidt naar de eerste verdieping. En uiteindelijk heeft de villa de beschikking over bakstenen die duidelijk in zicht zitten en niets schuil gaan achter een plijster laag.

 

Ziet dit alles er dan koud en oncomfortabel uit?

Nee, totaal niet. Doordat de eigenaar gebruikt heeft gemaakt van houten meubelen en een keuken met verschillende hout elementen, komt het geheel comfortabel over. Het gebruikte hout en de rode bakstenen resulteren in een aangename mix waardoor de villa een warmte uitstraalt.

Villa te koop in Bali

Laten we bij het begin beginnen. Na binnenkomst vindt u aan uw linkerkant een gasten toilet met daarbij een opslagruimte. De woonkamer heeft een open keuken gedeelte met daarbij een klein eiland met een paar barkrukken. De werkbladen in de keuken zijn gemaakt van een rood/bruine top, de kastjes zijn dan weer afgewerkt met metalen elementen. Alles bij elkaar is dit aantrekkelijke werkplek om maaltijden te bereiden.

De woonkamer zelf is ruim opgezet met daarin een zithoek en een eettafel. Openslaande deuren geven toegang tot de kleine tuin en het terras met het zwembad. 

 

Het zwembad is lang maar smal, zeer geschikt om baantjes te trekken. Daarnaast is er een apart zit gedeelte gemaakt waar u kunt relaxen in het warme water.

 

Eveneens op de begane grond is de eerst slaapkamer. Een ruime kamer met aangrenzende badkamer. De slaapkamer en badkamer worden gescheiden door een glazen wand. 

Deze badkamer is gedeeltelijk open en heeft de beschikking over een wastafel, toilet en douche.

Villa te koop in Bali

Gaan we naar de eerste verdieping, dan vinden we hier een vergelijkbare slaapkamer. Enkel deze kamer heeft een klein balkon. De badkamer wordt ook hier gescheiden door een glazen pui. Deze badkamer is geheel gesloten en groter dan die op de begane grond. De eigenaar heeft een aansluiting voorbereid om hier eventueel een ligbad te plaatsen.

Beide slaapkamers hebben de beschikking over een AC. De woonkamer zelf heeft geen AC maar ook hier zijn voorbereidingen gemaakt voor een toekomstige koper, mocht die daar voor kiezen om een AC op te hangen in de woonkamer.

 

De villa heeft de beschikking over een ruime parkeerplaats. 1 Auto met verschillende motoren kan hier makkelijk geparkeerd worden.

 

De villa is gelegen in een kleine zij straat van Jalan Umalas I. Verschillende kleine maar aantrekkelijke restaurants bevinden zich op loopafstand van de villa. Een daarvan is bijvoorbeeld Restaurant Nook die op 5 minuten lopen gelegen is van de villa.

Vanuit de villa rijdt u per motor in ongeveer 5 a 10 minuten naar Petitenget en Seminyak. De dichtbijzijnde stranden kunnen in ongeveer 10 a 15 minuten rijden per motor bereikt worden.

 

Bent u op zoek naar een comfortabele woning met een moderne look, niet een 13 in een dozijn type woning, dan is het aan te raden zeker een bezoek aan deze woning te brengen. 


Onroerend goed te koop in Bali
Onroerend goed te koop in Bali
Locatie Umalas                  
Eigendoms titel Leasehold 
Eind datum lease 10/06/2049
Optie tot verlenging 20 extra jaren
Land oppervlak 288 m2
Woon oppervlak 150 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gasten toilet Ja
Bouwjaar Augustus 2021
Gemeubileerd Ja
Verdiepingen 2
Air-Conditioners Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 10 x 2 meter
Tuin Ja
Terras Ja
Internet Ja, fiber optic
Laundry Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg
Electriciteit 5.500 Watt
Water Eigen bronINDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Umalas villa for sale


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.