Seminyak villas met 2 slaapkamers te koop


Seminyak villa te koop

Seminyak villa te koop

prijs : 4.750.000.000 IDR


Seminyak villa te koop

U wilt op loopafstand van alle winkels en restaurants in Seminyak gevestigd zijn? Lees dan verder en bekijk deze villas met 2 slaapkamers in het hart van Seminyak.

 

Deze villas zijn te vinden in een klein nieuw complex, opgeleverd in 2021. Dit complex bestaat uit villa's met 2 en 3 slaapkamers.

Alle villa's hebben hun eigen kleine privéoase. Open de poort en u komt in de tropische tuin met in het midden een zwembad. Naast het zwembad bevindt zich het open woongedeelte.

Dit woongedeelte bestaat uit de keuken met eettafel en het zitgedeelte.

 

Na het woongedeelte heeft u 2 luxe slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer. Deze badkamers zijn gescheiden van de slaapkamer door een grote glazen wand. Alle badkamers zijn uitgerust met een regendouche en een groot bad.

Seminyak villa te koop

De villa's zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en zijn smaakvol ingericht.

Heeft u liever een afgesloten woonruimte? In dat geval is het eenvoudig om een glazen wand met schuifdeuren in de woonunit te plaatsen.

 

De villa's zijn gelegen in een zijstraat van de Legianstraat. Hoewel dit een zeer drukke straat is, hoor je geen verkeerslawaai in dit resort. Het is eigenlijk een verrassing hoe stil het is, waardoor het mogelijk is om te ontsnappen aan de drukte die Seminyak te bieden heeft en op een ontspannende rustige plek te verblijven.

Op een steenworp afstand van het resort vindt u winkels en restaurants. Het dichtstbijzijnde strand in Seminyak kan in 5 minuten rijden worden bereikt. De populaire Oberoi Street/Eat Street begint op ongeveer 5 minuten lopen van de villa's.

 

De villa's zijn in de coronatijd opgeleverd. Om deze reden hebben we geen cijfers over bezettingsgraden of huurinkomsten. Eigenaren mogen permanent in de villa's wonen maar het is ook mogelijk om de directie te vragen voor verhuur te zorgen.

 

Deze villa's zijn het perfecte toevluchtsoord voor iemand die op een rustige plek wil wonen, maar toch dichtbij alle faciliteiten die Seminyak te bieden heeft. Woon permanent in de villa of gebruik het als vakantiehuis en laat het beheer tijdens uw afwezigheid voor de verhuur zorgen.


Seminyak villa te koop
Locatie Seminyak                     
Eigendoms titel     Leasehold (2049)
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 153 m2
Woon oppervlak 85 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bouwjaar 2021
Gemeubileerd Ja
Verdiepingen 1
Air-Conditioners Ja
Zwembad Ja
Internet Fiber optic
TV Sat Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive gedeelde weg
Bouwvergunning (IMB) Ja
Water Eigen bron
Electriciteit 5.500 Watt
Management JaINDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Seminyak villa for sale


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.