INVESTERING OFF-PLAN VILLA'S MET 1 SLAAPKAMER TE KOOP IN BATU BELIG


Batu Belig villa te koop

batu belig villas te koop

prijzen beginnen bij : 75.000 EUR


PURE ELEGANTIE

 

Deze off-plan villa's zijn een ontwerp voor een villa met één slaapkamer met alle faciliteiten van een 5-sterrenhotel in het hart van Seminyak, gelegen in een A-locatie op Bali. De villas combineren naadloos westerse comfort met de adembenemende schoonheid van de Balinese cultuur door gebruik te maken van locale materialen.

Batu Belig villa te koop

BEWEZEN CONCEPT

 

Het oorspronkelijke villa project, fase 1, in Seminyak, is opgericht in 2019. Alle uitspraken die we hier doen, zijn gebaseerd op echte gegevens. Het complex zal worden uitgebreid met 16 nieuwe eenheden en een groot premium gedeelde ruimte met een zwembad, spa, fitnessruimte, co-workingruimte, bar en yoga voorziening. Deze upgrade verheft het resort tot een boutique villa-bestemming die voldoet aan de behoeften van alle moderne reizigers.

 

PRIJSWINNEND

 

Klantbeoordelingen spelen een cruciale rol bij het tonen van het succes van dit villaconcept. Met talloze tevreden gasten die hun bewondering uiten via honderden positieve beoordelingen, is het bestaande villaproject meerdere keren bekroond met de prestigieuze Travellers' Choice Award van TripAdvisor.

 

DE A-LOCATIE

 

Deze villa's bevinden zich op een toplocatie aan Jalan Batu Belig, op korte afstand loopafstand van populaire restaurants, bars en clubs. De villas zijn gelegen op korte afstand van de populaire standen van zowel Seminyak als Canggu. Seminyak zelf staat bekend om de luxe resorts en uitgaansfaciliteiten.

Batu Belig villa te koop

VILLA-INDELING

 

Elke unit van deze villa's heeft een complete 1-slaapkamer villa-opstelling. Het omvat een slaapkamer, badkamer, woonkamer met keuken en zithoek, evenals een zonneterras en een lounge op het dak boven de woonkamer.

 

COMPLEX INDELING

 

Bij voltooiing van de tweede fase zal dit complex in Seminyak in totaal 22 een-slaapkamervilla's bevatten, vergezeld van een royale gemeenschappelijke ruimte met een zwembad, yogaruimte, bar, fitnessruimte, co-workingruimte en spa. Dit uitgebreide boutique villa-resort voldoet aan de behoeften van moderne luxueus ingestelde reizigers.

 

TOPKWALITEIT MATERIALEN

 

Investeren in deze villa's is investeren in een eigentijdse moderne constructie met hoogwaardige materialen. De materialen die we gebruiken zijn van de beste kwaliteit en gaan lang mee. Dit alles om de klantbeleving te maximaliseren en toekomstig onderhoud te minimaliseren. Teakhouten vloeren in de slaapkamer, marmeren vloeren en muren in de badkamer, bankirai houten zwembad terrassen en marmeren vloeren in de woonruimtes.

Batu Belig onroerend goed te koop
Indeling villa
Batu Belig onroerend goed te koop
Indeling resort

Batu Belig onroerend goed te koop

ZORGELOZE INVESTERING

 

We bieden een zorgeloze investering met management verzorgd door ons eigen management-team, een gerenommeerde hospitality specialist in Bali die bekend staat om hun uitzonderlijke 5-sterrenservice. Het is het topmanagement bedrijf voor één-slaapkamer villa resorts in Bali. Het managementbureau beheert meerdere villa-complexen en resorts over het gehele eiland. Als investeerder hoeft u alleen het maandelijkse managementrapport te beoordelen en uw bankrekening te controleren voor de maandelijkse uitbetaling. Deze investering kost u minder dan 15 minuten per maand.

 

AANTREKKELIJKE BELASTINGREGELING MET 13-15% NETTO HUUROPBRENGST

 

Wist u dat elke buitenlandse privéwoning bezitter 20% belasting betaalt over hun nettowinst? Daarom hebben we een officieel investeringsbedrijf opgezet voor de toeristenindustrie hier in Bali. Ons vastgoed wordt beheerd door een professioneel hotelmanagementteam, met maximale belastingvoordelen. Via ons holdingbedrijf in Hong Kong ontvangen eigenaren maandelijkse uitbetalingen, die worden geschat op een gemiddelde van 13%-15% nettowinst voor de eerste 10 jaar.

 

3 NIVEAUS

 

Als investeerder in deze Seminyak-villa's koopt u aandelen in een van de LTD-holdings. De LTD's waarin u aandelen koopt, zijn de enige aandeelhouders van de PT PMA in Bali. De PT PMA bezit het land en de villa's die we in Bali bouwen. Met de aandelen die u koopt, heeft u recht op de dividenden die worden verdeeld in de LTD's. Alle winsten worden maandelijks uitbetaald vanuit de PT PMA naar de LTD's in Hong Kong.


ROI EUR 75.000 investering

Batu Belig villa te koop
Klik op de foto om uit te vergroten

roi EUR 218.000 investering

Batu Belig villa te koop
Klik op de foto om uit te vergroten

roi eur 750.000 investering

Batu Belig villa te koop
Klik op de foto om uit te vergroten


Batu Belig onroerend goed te koop

13-15% NETTO ROI, ALLE KOSTEN EN BELASTINGEN BETAALD!

 

Ervaar een indrukwekkend hoog netto-rendement dat rechtstreeks naar uw bankrekening wordt overgemaakt, op maandelijkse basis. Met alle lopende kosten en belastingen verzorgd, kunt u genieten van een stabiele inkomstenstroom. De winsten worden elke maand naadloos overgemaakt naar uw rekening.

 

EIGEN GEBRUIK

 

Met de aankoop van de aandelen mag u gratis 21 dagen vrij in uw villa verblijven. Dit tot maximal 21 dagen per jaar! Een zeer mooie bonus bovenop uw maandelijkse inkomen. Ons management maakt gebruik van een puntensysteem om het laagseizoen, hoogseizoen en piekseizoen te classificeren, en per seizoen kost 1 nacht meer punten.

Batu Belig villa te koop

BETALINGSTERMIJNEN

 

De totale investering wordt verdeeld over meerdere fasen die rechtstreeks aansluiten op het bouwschema, dat 12-15 maanden in beslag neemt.

Deze gestructureerde aanpak omvat 6 afzonderlijke betalingen, zodat investeerders vertrouwen, zichtbaarheid en liquiditeit behouden gedurende het bouwproces.

  • 20% Bij ondertekening
  • 20% Start bouw (Q1 2024)
  • 20% Voltooide fundering (Q2 2024)
  • 20% Voltooide ruwe structuur (Q3 2024)
  • 10% Start interieur (Q4 2024)
  • 10% Definitieve overdracht (Q1 2025)
Batu Belig onroerend goed te koop

PROJECT BOUW TERMIJN

 

Voor fase twee wordt de eerste schop in de grond verwacht in december 2023 en fase 2 van het resort zal openen in Q2 2025. Het betalingssysteem volgt de voortgang van de bouw. De aanbetaling is nodig om uw deelname aan het project veilig te stellen.

 

De landlease bedraagt 27 jaar, wat na voltooiing van het gebouw resulteert in een lease van 25 jaar plus de mogelijkheid tot verlenging van nog eens 20 jaar.

 

LET OP!

 

De foto's die in deze listing worden gebruikt, zijn van fase 1. Het ontwerp voor fase 2 kan iets verschillend zijn.

Batu Belig real estate for sale


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.