west Sanur off plan Townhouses te koop


Sanur villa te koop

sanur townhouse te koop

prijs : 375.000 USD (2 slaapkamers)

prijs : 459.000 USD (3 slaapkamers)


Sanur villa te koop

Aan de westkant van Sanur wordt momenteel een complex van 7 townhouses gebouwd. 2 Van deze woningen hebben de beschikking over 3 slaapkamers, de overige 5 townhouses hebben elk 2 slaapkamers. 

 

2 Slaapkamer towhouses.

 

Dit type woning is een langwerpig ontwerp en bestaat uit 2 verdiepingen. 

Bij binnenkomst betreedt u direct het keuken en eetkamer gedeelte. Aan de linker kant bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. 

Ook op de begane grond is de woonkamer met daarin een wand waar de televisie geplaats kan worden. Achter deze wand bevindt zich een opslagruimte. 

In de tuin bevindt zich een zwembad van 3 x 4 meter met daarnaast een pooldeck.

Op de eerste verdieping vindt u de 2 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft de beschikking over zijn eigen en-suite badkamer. Tevens is er een extra opslagruimte op deze verdieping. De master slaapkamer heeft daarnaast een klein balkon tot zijn beschikking.

 

3 Slaapkamer townhouses.

 

De 3 slaapkamer townhouses hebben een iets andere indeling. Bij binnenkomst bevindt u zich direct in de woonkamer. Ook hier is een wand geplaatst waarachter zich een opslagruimte bevindt. Verderop op de begane grond is de keuken met daarnaast de eettafel. Een gastentoilet is aanwezig.

 

Sanur villa te koop

Als extra heeft de begane grond de eerste slaapkamer met eigen badkamer.  Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras en de zwembad.

Op de eerste verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers, elk met eigen en-suite badkamer. Ook hier heeft de master slaapkamer een extra balkon tot zijn beschikking.

Elk townhouse heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats voor een auto.

 

De woningen worden gebouwd aan de Westkant van Sanur. Op korte afstand van de woningen loopt de By Pass. Op korte afstand kunt u verschillende eetgelegenheden vinden. Het strand kan in ongeveer 5 a 10 minuten rijden bereikt worden. 

 

Per maart 2024 zijn er nog 3 2-slaapkamer townhouses en 1 3-slaapkamer townhouse beschikbaar.


Locatie Sanur
Eigendoms titel   Leasehold (2053) 
Bouwjaar 2024
Land oppervlak 145 m2 (2 bedroom)
Land oppervlak 183 m2 (3 bedroom)
Woon oppervlak      143 m2 (2 bedroom)
Woon oppervlak 176 m2 (3 bedroom)
Slaapkamers 2 & 3
Badkamers 2 & 3
Gasten toilet Ja
Zwembad Ja
Air-conditioners Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Verdiepingen 2
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg
Sanur villa te koopInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.