Sanur ruime 4 slaapkamer villa te koop nabij het strand


Sanur villa te koop

Sanur villa te koop

Prijs : Verkocht


Sanur onroerend goed te koop

Deze zeer grote villa is gelegen op een zeer korte afstand van het strand. Loop 5 minuten en u kunt met uw voeten in het zand staan. Deze villa is zeer geschikt voor een familie met kinderen die vrij in de tuin rond kunnen rennen.

 

De villa bestaat uit 2 gedeelten.

Het grootste gedeelte is het woongedeelte. Hier vindt u een mooie ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Vanuit de woonkamer loopt u naar de keuken.

Op deze keuken zal menig chef kok jaloers kunnen zijn. De keuken is zeer groot met in het midden een kookeiland. Er is meer dan voldoende opslagruimte voor al uw pannen en kookgerei.

Er zit een deur in de keuken die naar een klein overdekt terras leidt. Dit is de plek waar u uw barbeque kunt neerzetten. Daarnaast is dit de ruimte voor het personeel waar de was gedaan kan worden. Naast deze ruimte is een extra klein terras. Ook is er een kleine gang naast de woning waar het waterfilter systeem is neergezet.

 

Vanuit de keuken gaan we naar de hoofd slaapkamer. We moeten daarvoor de houten trap op naar de eerste verdieping. Daar aangekomen komt u in een wederom zeer ruimte slaapkamer met een eigen klein balkon. Heeft u uw kleren meegenomen, dan is dat geen probleem om die in de inloop kast op te bergen. 

Dan is er natuurlijk ook nog de en-suite badkamer. Eye catcher hier is het koperen bad met daarachter een grote spiegel. Daarnaast is er een douche aanwezig en wastafels voor 2 personen.

Sanur villa te koop
Sanur onroerend goed te koop

We gaan weer naar beneden. Onder de trap bevindt zich het gasten toilet.

Lopen we verder, dan komen we in de 2e slaapkamer. Ook deze slaapkamer heeft de beschikking over een inloop kast die welliswaar kleiner is dan die van de hoofdslaapkamer, maar ook hier kunt u vele kleren kwijt. Lopen we nog een stukje verder, dan staan we in de badkamer. 

Deze badkamer heeft ook weer de beschikking over 2 wastafels, een douche en een bad. 

 

Vanuit de 2e slaapkamer kunnen we het terras op. De villa heeft een groot overdekt terras wat over de tuin uitkijkt. Midden in de tuin is het zwembad met zout water, wat goed is voor de huid.

 

We laten het hoofd gebouw achter ons en lopen naar de andere kant van de tuin. Daar staan 2 gebouwen die aan elkaar geschakeld zijn. Elke bungalow heeft zijn eigen slaapkamer, inloop kast en natuurlijk zijn eigen badkamer.

Naast deze bungalows is de garage waar 2 autos geparkeerd kunnen worden. Ook hier zijn weer speciale ruimtes waar u spullen kunt opbergen.

 

Dan is er nog ruimte die nog niet vermeld is. Onder het hoofd gebouw is een kleine toegang tot een soort kelder. De vorige eigenaren hadden hier een kleine bar staan inclusief een billiard. Maar deze ruimte kan natuurlijk ook anders ingericht worden zoals bijvoorbeeld een entertainment ruimte om te gamen of op een groot scherm naar films te kijken. Of plaats hier een massage tafel. Wellicht bent u creatief, dan kunt u deze ruimte ook gebruiken als uw knutselruimte.

Sanur villa te koop

Tot zo ver de villa. Dan de locatie. Zoals gemeld bevindt deze villa zich in de buurt van het strand. 

Loop vanuit de villa de staat op, ga de hoek om en u loopt binnen een paar minuten naar het strand. Hier vindt u verschillende lokale warungs waar u eten kunt bestellen. 

Ook start in dit gebied het pad wat tot aan noord Sanur loopt. U loopt op dit pad langs vele winkeltjes en restaurants. 

 

Op dit moment wordt de villa verhuurd. De huurder heeft een contract tot en met maart 2024. Tot die tijd zal de huurder in de villa verblijven. Dit is een voorwaarde die in het huur contract is opgenomen. Tot die tijd kunt u dus niet zelf gebruik maken van de villa.

 

De lease loopt tot het jaar 2040. Het is echter niet mogelijk deze lease te verlengen. De landeigenaar heeft dit al kenbaar gemaakt. Is deze villa dan een slechte investering? Nee, zeker niet. Natuurlijk kunt u nog tot 2040 zelf gebruik maken van de villa en zoals gezegd, is het een mooie grote villa gelegen op een hele aantrekkelijke locatie. Echter zou u ook kunnen overwegen om de villa op jaarbasis te verhuren. Huur prijzen voor vergelijkbare villas in deze omgeving liggen tussen de EUR 25.000 en EUR 35.000 per jaar. Met de huidige vraagprijs zou het dus zeker mogelijk moeten zijn om nog een nette winst uit deze villa te behalen voordat de looptijd van de lease is afgelopen.

 

Kortom. Mocht u op zoek zijn naar een fraaie villa op een korte afstand van het strand in Sanur, en heeft u genoeg aan de huidige lease termijn, dan zou deze villa zeker uw aandacht moeten hebben.

Sanur villa te koop
Sanur onroerend goed te koop
Sanur villa te koop
Locatie Sanur / strandkant
Eigendoms titel Leasehold
Eind datum lease 01/08/2040
Land oppervlak 900 m2
Woon oppervlak 500 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Gasten toilet Ja
Bouwjaar 2013
Gemeubileerd Ja
Ingericht Ja
Air-conditioners Ja, 8 x
Zwembad Ja, zout water
Afmeting zwembad 14 x 5 meter
Buitendouche 2
Balkon Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Uitzicht Tuin
Internet Ja, fiber
TV-Sat Ja
Telefoon landlijn Ja
Verdiepingen 2
Opslagruimte Ja
Inloop kasten 4
Personeelsruimte Ja
Kelder ruimte Ja
Parkeerplaats Ja, garage
Toegangsweg Publieke weg
Water PDAM
Water ontkalk filter Ja
Electriciteit 16.500 Watt
CCTV Ja
Bouwvergunning (IMB) AanwezigInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.