Moderne luxe 4 slaapkamer villa te koop in Sanur


Sanur villa te koop

Sanur villa te koop

Prijs : verkocht


Sanur onroerend goed te koop

Deze fantastische zeer ruime 4 slaapkamer villa kunnen we aanbieden in Sanur, gelegen aan de strandkant. Een moderne villa met centraal in de tuin een zout water zwembad inclusief jacuzzi.

 

De villa bestaat uit verschillende delen die in elkaar overlopen.

Laten we bij het begin beginnen. De villa heeft de beschikking over een garage waar 1 auto in geparkeerd kan worden. Direct achter de garage bevindt zich een opslagruimte waar bijvoorbeeld fietsen geplaatst kunnen worden.

 

Via de garage kunnen we de villa betreden. Direct bij de ingang vinden we de eerste 2 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft de beschikking over een eigen badkamer. Daarnaast worden beide slaapkamers gescheiden door een deur. Deze kamers zijn perfect voor kinderen. Elk kind heeft zijn eigen kamer maar ze kunnen zo van de ene naar de andere kamer lopen als ze willen.

Sanur villa te koop

Tevenover deze slaapkamers is een gastentoilet.

Lopen we verder, dan komen we in de grote open woon ruimte. Deze gigantische ruimte bestaat uit verschillende gedeelten. Er is een ruime keuken met in het midden een rond kookeiland met daar tegenover barkrukken. U kunt in deze keuken uw kookkunsten tonen aan uw gasten.

Naast de “schone” keuken is er ook een zogenaamde “vuile” keuken. Dat is het gedeelte waar het personeel de etenswaren voorbereid. Dit alles uit het zicht van de woonkamer. 

 

In de woonkamer is een ruim zit gedeelte en daarnaast staat een grote eettafel waar u vele gasten uw culinaire vaardigheden kunnen uitproberen. Het gehele woongedeelte is open. Mocht u daar geen voorstander van zijn, dan is niet moeilijk om dit gedeelte te sluiten met een glazen pui. Op deze manier kunt u ook gebruik maken van een airconditioning. 

Sanur villa te koop

Helemaal aan het eind van de tuin vinden we de laatste 2 slaapkamers. Deze slaapkamers hebben beide de afmeting van een suite. Zeer ruim opgezette slaapkamers waarbij de grootste slaapkamer zijn badkamer heeft. Tussen de beide slaapkamers bevindt zich de grote badkamer. Een badkamer met ligbad en douche. Echter, deze ruimte is zo groot, dat je hier ook bijvoorbeeld een kleine gym van zou kunnen maken.

De laatste slaapkamer heeft de beschikking over een inloopkast en er is ruimte voor een massage tafel.

 

Centraal in de tuin bevindt zich het grote zwembad. Dit is een zoutwater zwembad. Daarnaast is ere en zit gedeelte waar de jacuzzi zich bevindt.

 

Tenslotte kunnen we nog vermelden dat de villa de beschkking heeft over een extra ruimte waar personeel eventueel permanent

Sanur villa te koop

kan verblijven. Er is ruimte voor de was en er is extra opslagruimte.

 

De villa is gelegen op korte afstand van de Bypass. Echter, er is geen geluid van het passerende verkeer te horen. De villa is gelegen in een rustige straat op loopafstand van de hoofdstraat in Sanur. Deze Jalan Tamblingan ligt op ongeveer 7 minuten lopen van de villa. In deze straat vindt u vele restaurants en winkeltjes. Loopt u nog eens een extra 5 minuten, dan bent u op het strand in Sanur. Langs het strand in Sanur bevindt zich een lang pad waarlangs vele restaurants zijn gevestigd. Loop in de namiddag naar het strand, plof neer in een leuk restaurant, bestel een drankje en geniet van de koele avond.

 

De villa wordt aangeboden met een lange lease die eindigt in 2056. Mocht deze lease niet lang genoeg zijn, dan is het eventueel mogelijk deze lease te verlengen.


Locatie Sanur      
Eigendoms titel   Leasehold
Eind datum lease 09/03/2056                    
Optie tot verlenging Eerst keus
Land oppervlak 830 m2
Woon oppervlak 475 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Gasten toilet Ja
Gemeubileerd Ja
Air-Conditioners 6
Bouwjaar 2013
Electriciteit 13.500 Watt
Zwembad Ja, zout water
Afmeting zwembad 12 x 4 meter
Omgeving Woonwijk
Internet Ja
Verdiepingen 1
Opslagruimte Ja
Personeelsruimte Ja
Parkeerplaats Ja, garage
Toegangsweg Openbare weg
Bouwvergunning (IMB) Ja
Water Eigen bron
Sanur villa te koop
Sanur onroerend goed te koop


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.