TE KOOP IN SIDEMEN, FANTASTISCHE 2 SLAAPKAMER VILLA


Te koop, Sidemen villa

te koop, Sidemen villa

Prijs: 595.000 USD


Sidemen villa te koop

Sidemen is een locatie die de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen. En terecht. De tropische vallei is prachtig. Vele buitenlanders hebben hier in de laatste jaren hier hun thuis gevonden of zijn een hotel of guesthouse begonnen.

 

In het midden van deze vallei kunnen we nu een gezellige 2 slaapkamer villa aanbieden.

De villa is in verschillende achthoekige elementen geconstrueerd. Gezien van de buitenkant lijkt de villa niet zo groot, dit is echter optisch bedrog. Door de achthoekig vormgegeven kamers zijn er vele twists and turns in de villa ontstaan waardoor de villa veel ruimer is dan een ieder zou denken. 

Centraal in de villa is het woongedeelte. Dit bestaat uit een woonkamer, dining en de hoek aan de andere kant van de kamer, de keuken. Het achthoekige ontwerp komt ook weer terug in de met hout afgewerkte luxe keuken. 

Sidemen villa te koop

Dit woongedeelte heeft een hoog, mooi afgewerkt, dak. Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van glas waardoor veel licht dit woongedeelte binnenkomt en wat het mogelijk maakt om vanuit elke hoek van de kamer uitzicht te hebben over de vallei. De glanzenden houten vloeren accentueren de warmte die de villa uitstraalt.

 

Vanuit het woongedeelte kunt u beide slaapkamers bereiken. Elke slaapkamer heeft de beschikking over veel glas. Wordt wakker, open de gordijnen en u kunt direct de prachtige omgeving in u laten inwerken. 

Beide slaapkamers hebben de beschikking over een eigen badkamer. Een luxe uitgevoerde badkamer met eye-catcher een granieten badkuip die buiten staat en omgeven is door tropische planten. Ook deze badkamers hebben veel glas waardoor u tijdens het douchen naar buiten kunt kijken.

 

Voor de woning staat een grote gazebo waar een extra zit gedeelte is gecreeerd.

Sidemen onroerend goed te koop

De villa heeft de beschikking over een ruimte voor het personeel, gelegen aan de achterkant van de villa. Daarnaast is er voldoende opslagruimte aanwezig.

De villa heeft de beschikking over een lange oprijlaan die naar een parkeerplaats leidt waar 2 of 3 auto geparkeerd kunnen worden.

 

Mochten 2 slaapkamers niet voldoende voor u zijn, dan is het mogelijk om aanvullende accommodatie te bouwen. Naast de villa is ruimte genoeg om enkele bungalows te bouwen. 

De villa heeft al de beschikking over een verhuur licentie. Het zou dus mogelijk zijn om in de villa te wonen en daarnaast bungalows te verhuren.

 

De villa wordt aangeboden met een freehold ownership title. In overleg met de eigenaren zou een lange lease van bijvoorbeeld 50 jaar bespreek zijn. 

De villa wordt verkocht inclusief de meubelen. Ready to go in.

 

Mocht u na het lezen van deze tekst interesse hebben gekregen in deze villa, dan horen we dat graag van u. We maken graag een afspraak met u om deze villa te tonen.


Sidemen villa te koop
Sidemen villa te koop
Locatie Sidemen
Eigendoms titel Freehold / Leasehold
Land oppervlak 3.035 m2
Woon oppervlak +/- 250 m2
Verdiepingen 1
Bouwjaar 2018
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Air conditioning Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad       Ja
Afmeting zwembad 12 x 3 meter     
Tuin Ja
Gazebo Ja
Terras Ja
Internet Ja
Laundry Ja
Opslagruimte Ja
Personeels ruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Water PDAM
Electriciteit 13.000  Watt         
Toegangsweg Prive toegang
Verhuurlicentie BeschikbaarInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.