Manggis 2 x 2-slaapkamer Lumbung woningen te koop


Huis te koop in Oost Bali

huis te koop in Manggis

Prijs begint bij : 1.250.000.000 IDR


Huis te koop in Oost Bali

In de laatste jaren krijgen we regelmatig aanvragen voor onroerend goed in de Sidemen omgeving. Begrijpelijk. Het is een prachtige omgeving waar veel mensen van de rust willen genieten. Maar Sidemen is niet de enige mooie plek hier op Bali. In deze listing bieden we 2 Lumbung huizen aan die misschien nog wel op een veel mooiere plek gelegen zijn. 

 

In Manggis, Oost Bali, kunnen we dit object aanbieden; 2 Lumbung huizen met elk een fantastisch panorama. Beide huizen hebben elk hun eigen uitizcht. De linker woning kijkt uit over bergen, rijstvelden en een stukje van de oceaan. De rechter woning heeft uitizcht over rijstvelden, bergen en kijkt een dal in. Wat is mooier? Het antwoord daarop laten we aan u zelf over tijdens een bezoek aan deze woningen.

 

Beide woningen zijn vrijwel identiek. Ze verschillen slechts op kleine details. Zo heeft de linker woning een normale douche. De rechter woning heeft dit niet maar heeft daarvoor in de plaats een traditionele Indonesisch mandibak. Mocht u dat niet willen hebben, dan kunt u dit natuurlijk vervangen door een normale douche.

Elke woning bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte inclusief open keuken. Ook de eerste slaapkamer en de badkamer bevinden zich op de begane grond.

Op de eerste verdieping vinden we de 2e slaapkamer. 

Beide Lumbung wonen zijn volledig van hout gemaakt.

Naast beide woningen staat een grote gazebo waar u heerlijk kunt relaxen en de omgeving op u in laten werken.

Onroerend goed te koop in Oost Bali
Onroerend goed te koop in Oost Bali

De woningen worden gescheiden door een muur. Mocht u beide woningen willen kopen, dan kunt u overwegen een gedeelte van deze muur af te breken en hier een zwembad te plaatsen.

Elke woning heeft zijn eigen ingang wat het aantrekkelijk maakt om bijvoorbeeld in 1 woning te wonen en de andere te verhuren. Elke woning heeft zijn eigen snelle internet verbinding waardoor de woning uitermate geschikt is voor een digital nomad. Maar de rustige omgeving nodigt ook bezoekers uit die hier willen relaxen, een goed boek willen lezen en gewoon willen genieten van het traditionele leven wat zich rondom de woningen afspeelt.

 

De woningen kunnen bereikt worden via een smal pad dat langs een paar locale woningen leidt. Een motor kan bij de woning zelf geparkeerd worden. Echter is er op dit moment geen parkeerplaats aanwezig voor een auto. Het zou wel mogelijk zijn om een stukje land van de buren te huren om hier een auto te parkeren. 

Woning te koop in Oost Bali
Huis te koop in Oost Bali

Deze 2 woningen staan op 2 stukken grond. De linker woning heeft een land grootte van 180m2 en heeft een lease die in 2048 eindigt. De rechter woning heeft een land grootte van 200m2 en heeft een freehold eigendomstitel. De woningen worden als volgt aangeboden:

  • De linker woning met een lease tot en met 2048 voor IDR 1.250.000.000
  • De rechter woning met een freehold eigendoms titel voor IDR 1.250.000.000
  • Beide woningen waarbij de linker woning de lease heeft tot en met 2048 en de rechter woning een freehold titel heeft. Prijs hiervoor bedraagt IDR 1.950.000.000
  • Beide woningen met een lease tot en met 2048 voor een prijs van IDR 1.950.000.000
  • Beide woningen met een freehold eigendoms titel voor een prijs van IDR 2.150.000.000

U ziet, er zijn verschillende mogelijkheden om 1 of beide woningen te kopen. De keuze is aan u zelf.

Maandelijkse verhuur prijs per woning bedraagt IDR 10.000.000

 

De woningen zijn gelegen in Manggis, Oost Bali. Vanuit de woning rijdt u in ongeveer 15 minuten naar Candidasa. Sanur ligt op een uur rijden van de woningen.

De woningen liggen aan een smalle rustige weg waar vrijwel geen verkeer over rijdt. De weg loopt op een gegeven moment dood bij een tempel. Deze mooie omgeving leent zich voor wandelingen zonder continue op het verkeer te moeten letten.

 

Mocht u op zoek naar 1 of 2 woningen met uitzicht, dan zouden deze 2 Sumatraanse Lumbung woningen wellicht aan uw wensen kunnen voldoen. Bent u nieuwsgierig naar het uitzicht, dan raden wij u aan om snel een afspraak met ons te maken voor een bezichtiging.


Huis te koop in Oost Bali
Woning te koop in Oost Bali

Indicatieve afstanden

Winkels 1 Kilometer
Restaurants Kilometers
Strand Kilometers

indicatieve kosten

Electriciteit 1.000.000 IDR Per maand
Water 300.000 IDR Per maand
Internet 800.000 IDR  Per maand
Vuilnis ophaal 100.000 IDR Per maand
Banjar/Gemeente 600.000 IDR Per jaar
Personeel 1.500.000 IDR Per maand

Locatie Manggis
Eigendoms titel      Freehold & Leasehold
Eind datum lease 2048
Land oppervlak 180 & 200 m2 
Woon oppervlak 2 x 80 m2
Verdiepingen 2
Bouwjaar 2018
Slaapkamers 2 x 2
Badkamers 2 x 1
Gemeubileerd Ja
Tuin Ja
Gazebo Ja
Terras Ja
Internet Ja
Kabel / Sat TV Ja
Laundry Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja, voor een motor
Water Eigen bron + PDAM
Elektriciteit 2.500 Watt
Toegangsweg  Prive gedeelde weg
CCTV Ja
Verhuur licentie Beschikbaar
Woning te koop in Oost Bali


huis 1


huis 2


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.