Pererenan Nieuwe 3 Slaapkamer Villa te Koop


Pererenan villa te koop

pererenan villa te koop

Prijs : 675.000 USD


Canggu onroerend goed te koop

Ontdek het moderne leven in het hart van Pererenan met deze recentelijk geliste 3-slaapkamer villa, ontworpen met gezinnen in gedachten. De ruime indeling en doordachte kenmerken maken het een ideaal thuis voor mensen met kinderen.

 

De villa beslaat twee verdiepingen. Op de begane grond bestaat de woonruimte uit een verzonken zithoek, een open keuken met een keukeneiland en een eettafel. Grote ramen van vloer tot plafond laten voldoende natuurlijk licht binnen, en vouwdeuren bieden toegang tot de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer. De badkamers stralen een gevoel van openheid uit, en een balkon voegt een charmant tintje toe aan deze verdieping.

Pererenan onroerend goed te koop
Canggu onroerend goed te koop

Een opvallend kenmerk van de villa is het privé dakterras, met een royaal zitgedeelte en panoramisch uitzicht op de rijstvelden en de betoverende zonsondergang - een uitnodigende setting voor quality time met familie of vrienden.

 

In de tuin vind je een zwembad van 13 meter lang met een extra ondiep gedeelte voor kinderen om veilig in het water te spelen of gewoon om te ontspannen. Een pergola bedekt een deel van het terras.

 

De villa is gelegen in Pererenan, met diverse restaurants en winkels op korte afstand. Het strand ligt op ongeveer 2 kilometer van de villa. Voor gezinnen met schoolgaande kinderen zijn er verschillende internationale scholen te vinden op maximaal een half uur rijden van de villa.

 

Voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele woning in een van de hotspots van Bali, is deze villa een perfecte keuze. Verscholen in de rustige omgeving van Pererenan, kun je gemakkelijk de trendy bestemmingen eromheen binnen enkele minuten bereiken. Mis niet de kans om deze moderne villa jouw nieuwe thuis op Bali te maken.


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location

Canggu villa te koop
Locatie Pererenan
Eigendoms titel   Leasehold (2052)
Optie tot verlenging  Eerste keus
Land oppervlak 500 m2
Woon oppervlak 220 m2
Bouwjaar 2023
Verdiepingen 3
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gasten toilet Ja
Air-conditioner Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Internet Ja
TV/Sat Ja
Parkeerplaats Ja
Opslagruimte Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.