Pererenan moderne koloniale villa te koop


Pererenan villa te koop

pererenan villa te koop

Prijs : 12.000.000.000 IDR (20 jaar lease)

Prijs : 14.000.000.000 IDR (25 jaar lease)


Canggu onroerend goed te koop

Welkom bij de perfecte combinatie van koloniale charme en moderne luxe in het hart van Pererenan. Deze prachtige villa combineert naadloos de elegantie van koloniale architectuur met het gemak van eigentijds wonen en biedt een ongeëvenaarde ervaring van luxe comfort.

 

Met in totaal vijf slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer, biedt deze villa een harmonieuze balans tussen privacy en gemeenschappelijk wonen. De master slaapkamer beschikt over een luxueus bad, wat een vleugje weelde toevoegt aan uw toevluchtsoord. De indeling omvat drie slaapkamers op de tweede verdieping en twee op de begane grond, waardoor flexibiliteit wordt geboden om aan uw levensstijl te voldoen.

 

De drie verdiepingen tellende structuur van de villa, inclusief een kelder, biedt een scala aan extra voorzieningen. Verhoog uw welzijnsroutine in de speciale sportschool, dompel uzelf onder in een cinematografische ervaring in de privé bioscoopzaal, of laat uw creativiteit de vrije loop in de opnamekamer. Praktische kenmerken zoals wasruimte en personeelsruimtes versterken de functionaliteit van de ruimte.

Pererenan onroerend goed te koop

Stap in de ruime woonkamer en volledig uitgeruste keuken, waar de koloniale esthetiek naadloos integreert met de nieuwste kenmerken en een tijdloze en toch eigentijdse sfeer biedt.

Canggu villa te koop

Het privézwembad van de villa, gelegen in een grote tuin, biedt een serene ontsnapping, terwijl het dakterras adembenemende uitzichten op Pererenan biedt vanaf de bovenste verdiepingen.

 

Voor extra gemak omvat de villa twee parkeerplaatsen en is het volledig ingericht volgens de hoogste normen. De toegang wordt vergemakkelijkt door een vier meter brede weg, wat zorgt voor gemakkelijke mobiliteit. Dit is een goede kans om een lease op Bali te verwerven voor 20 of 25 jaar, waardoor u zich kunt onderdompelen in het summum van luxe wonen.

 

Gelegen in Pererenan, is deze villa strategisch gepositioneerd met diverse restaurants op loopafstand en het strand van Pererenan op slechts 2 kilometer afstand. Of u nu een permanent verblijf of een vakantieverblijf zoekt, deze koloniale villa overstijgt verwachtingen en biedt een ongeëvenaarde fusie van klassieke esthetiek en moderne weelde. Mis de kans niet om deze luxueuze woning u eigen te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen en uw stukje paradijs veilig te stellen.INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location

Canggu villa te koop
Canggu onroerend goed te koop
Locatie Pererenan
Eigendoms titel   Leasehold (20 of 25 jaar)
Optie tot verlenging        Eerste keus
Land oppervlak 460 m2
Woon oppervlak 500 m2
Bouwjaar 2023
Verdiepingen 3
Slaapkamers 5
Badkamers 5
Gasten toilet Ja
Air-conditioner Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Gym Ja
Kelder Ja
Internet Ja
TV/Sat Ja
Parkeerplaats Ja, garage
Opslagruimte Ja
Personeels ruimte Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.