Off-plan 2 slaapkamer villas te koop in Pererenan


Pererenan villa te koop

pererenan villa te koop

Prijs : 210.000 USD

(OFF-PLAN/niet gemeubileerd)

Prijs : 230.000 USD

(OFF-PLAN/GEMEUBILEERD)


Canggu onroerend goed te koop

Sinds 2020 is Pererenan booming. Vele mensen hebben hier in de laatste jaren hun nieuwe villa laten bouwen. Daarnaast zijn er veel meer kleine en grotere restaurants en winkels gebouwd in deze afgelopen periode. Ondanks dat er in de laatste jaren veel gebouwd is, zijn de wegen niet verstopt zoals bijvoorbeeld in Canggu. Dat maakt Pererenan een aantrekkelijk dorp om in te wonen of eventueel uw villa te verhuren. Het heeft vele faciliteiten maar is aanmerkelijk rustiger dan Canggu.

 

In deze listing kunnen we u 2 nieuwbouw villas aanbieden. 2 identieke moderne villas die gelegen zijn in een rustige locatie maar nog wel op korte loopafstand van de hoofdstraat waar u al direct verschillende restaurants kunt vinden. 

Canggu onroerend goed te koop

Elke villa heeft de beschikking over 2 verdiepingen.

Op de begane grond vinden we direct bij binnenkomst de eerste slaapkamer. Een ruime slaapkamer die ook gedeeltelijk als werkkamer kan funtioneren. Een grote glazen pui zorgt er voor dat er voldoende daglicht de slaapkamer in kan stromen.

 

Gaan we naar het woongedeelte, dan vinden we hier 2 gedeeltes, gescheiden door de trap die zich centraal in dit woongedeelte bevindt. 

Aan de ene kant vinden we het lounge gedeelte. Een verzonken zithoek geeft hier voldoende ruimte om te relaxen. 

Aan de andere kant vinden we de luxe keuken met daarnaast een apart keuken eiland met daaraan verbonden de eettafel.

Canggu villa te koop

Naast de keuken bevindt zich een ruime badkamer. Deze badkamer behoort bij de slaapkamer maar kan tevens als gasten toilet gebruikt worden. Een kasten gedeelte bevindt zich onder de trap.

 

Gaan we naar boven, dan komen we bij de tweede slaapkamer. Eveneens een ruime slaapkamer. Echter heeft deze slaapkamer wel zijn eigen en-suite badkamer. 

Een plek waar u waarschijnlijk de meeste tijd zult vertoeven, is het grote dakterras. Een gedeelte van dit terras is overdekt zodat u hier ook tijdens een tropische regenbui van het goede klimaat kunt genieten.

 

De villa heeft een plunge pool in de tuin met daarnaast plek voor

Pererenan onroerend goed te koop

een paar ligstoelen. 

Een parkeerplaats voor maximaal motoren is aanwezig. 

 

De villa heeft een lease die tot en met 1 oktober 2049 loopt. Het is echter mogelijk om de lease te verlengen met minimaal 5, maximaal 10 jaar. Een prijs voor deze verlenging is IDR 30.000.000 per jaar. 

De villa kan zonder meubelen worden verkocht. In dat geval is de prijs USD 210.000. Mocht u een compleet gemeublieerde villa willen kopen, dan zal de verkoopprijs USD 230.000 bedragen. 

Let op, dit zijn off-plan prijzen. Mocht de villa niet verkocht zijn op het moment dat de villa klaar is, dan zullen hogere prijzen gaan gelden. 

 

De te verwachten bouwtijd voor de villas zal rond de 10 maanden bedragen. De bouw is gestart in November 2023. 

 

Mocht u dus op zoek zijn naar een moderne ruime villa, een villa met mooie houten elementen verwerkt in het ontwerp, dan zou deze villa zeker op uw zoeklijst moeten staan. 


Pererenan villa te koop
Begane grond
Pererenan villa te koop
Eerste verdieping


Canggu onroerend goed te koop
Canggu onroerend goed te koop
Locatie Pererenan       
Eigendoms titel   Leasehold
Eind datum lease 01/10/2049    
Optie om te verlengen Zie tekst
Land oppervlak 100 m2
Woon oppervlak 180 m2
Bouwjaar 2024
Verdiepingen 2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Air-conditioner Ja
Gemeubileerd Zie tekst
Zwembad Plunge pool                
Tuin Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Parkeerplaats Ja
Water Eigen bron
Extra water tank 700 Liter
Electriciteit 7.700 WattInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.