Moderne nieuwe lofts te koop in Padonan


Canggu lofts te koop

Padonan lofts te koop

prijs begint bij : 120.000 USD


Canggu villa te koop

Maak kennis met Padonan Lofts: Jouw perfecte toevluchtsoord in Bali!

 

Ontdek de ultieme combinatie van luxe en gemak bij Padonan Lofts, een prachtig complex van vier eenheden met 1- en 2-slaapkamer privévilla's met zwembad. Verscholen in het gewilde gebied van Canggu, op slechts 10 minuten rijden ten noorden van Berawa en Batubolong, en op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden, bieden deze lofts een ideale plek voor wie op zoek is naar een tweede huis of een slimme investeringsmogelijkheid op de bloeiende vastgoedmarkt van Bali.

 

Padonan Lofts biedt een scala aan opties die aansluiten bij jouw levensstijl en voorkeuren. Kies tussen het knusse comfort van een 1-slaapkamereenheid of de ruime elegantie van een 2-slaapkamerverblijf. Met perceelgroottes variërend van 60 tot 110 vierkante meter en royale bouwgroottes van 96 of 120 vierkante meter, vind je de perfecte ruimte om jouw eigen te noemen. Elke woning is doordacht ontworpen en straalt moderne verfijning uit.

Canggu onroerend goed te koop

Met een lease van 25 jaar startende vanaf 1 juli 2023 tot 1 juli 2048 bieden deze lofts een goede investeringsmogelijkheid. De eerste eenheid zal eind juli 2023 beschikbaar zijn, zodat je de aantrekkingskracht van Padonan Lofts zelf kunt ervaren.

 

Laten we de kenmerken van deze lofts verkennen. Betreed je eigen privé-oase, compleet met een klein, uitnodigend zwembad van 2 x 4 meter.

De verzonken lounge en zitruimte bieden een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de tropische sfeer.

De kleine keuken is ontworpen voor efficiëntie, terwijl de spiraalvormige trap je naar de eerste verdieping leidt, waar je ruime slaapkamers vindt die comfort en privacy bieden.

De badkamer is voorzien van goede armaturen en afwerkingen voor een comfortabele ervaring. Bovendien voegt de vide een architectonisch vleugje elegantie toe aan de leefruimte.

Canggu villa te koop

Bij Padonan Lofts staat gemak centraal. Elke eenheid wordt volledig gemeubileerd geleverd, zodat je moeiteloos kunt verhuizen en direct kunt genieten van de schoonheid van Bali. Of je nu een vredig toevluchtsoord zoekt of een lucratieve investeringsmogelijkheid, deze lofts bieden de perfecte balans tussen comfort, stijl en waarde.

 

Mis de kans niet om jouw stukje paradijs te bezitten. De prijzen voor de beschikbare eenheden zijn als volgt:

Eenheid 1, een 1-slaapkamer loft met een perceelgrootte van 60 vierkante meter en een bouwgrootte van 96 vierkante meter, heeft een prijs van $120,000 USD.

Eenheid 2, een 2-slaapkamer loft, biedt een perceelgrootte van 78 vierkante meter en een bouwgrootte van 114 vierkante meter, geprijsd op $140,000 USD.

Eenheid 3 is een 2-slaapkamer unit met een perceelgrootte van 87 vierkante meter en een bouwgrootte van 120 vierkante meter, geprijsd op $150,000 USD.

Ten slotte, Eenheid 4, nog een 2-slaapkamer loft, heeft een perceelgrootte van 110 vierkante meter en een bouwgrootte van 120 vierkante meter, geprijsd op $155,000 USD.

 

Padonan Lofts is de nieuwste ontwikkeling in het gewilde gebied van Noord-Canggu. Met zijn uitstekende locatie, modern ontwerp en aantrekkelijke prijzen zullen deze lofts niet lang op de markt blijven. Zet de eerste stap naar jouw droomtoevluchtsoord in Bali en verzeker vandaag nog jouw stukje paradijs bij Padonan Lofts!


Canggu onroerend goed te koop
Canggu onroerend goed te koop
Locatie Padonan
Eigendoms titel Leasehold
Eind datum lease 01/07/2048
Land oppervlak 60-110 m2
Woon oppervlak 96-120 m2
Bouwjaar 2023
Verdiepingen 2
Slaapkamers 1 & 2
Badkamers 1 & 2
Air-conditioner Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 2 x 4 meter                
Tuin Ja
Terras Ja
Internet Ja
Parkeerplaats Ja


indicatie van de locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indicatie van de locatie


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.