Umalas 1 slaapkamer appartement te koop


Bali appartement te koop

umalas appartement te koop

Prijs : 1.300.000.000 IDR


Bali appartement te koop

Bent u op zoek naar een kleine verlbijfplaats hier op Bali? Een plek waar u tijdens uw vakanties naar terug kunt komen en gedurende uw vakanties kunt vertoeven? Of wellicht een slaapkamer met werkplek voor een digital nomad. Dan is dit wellicht een mooie gelegenheid voor u.

 

Dit unit is onderdeel van een groot hotel in Umalas. De unit bevindt zich op de begane grond en is gelegen in een rustig hoek van het hotel complex.

 

Dit appartment bestaat uit een slaapkamer met een afgescheiden woongedeelte. Het woongedeelte heeft een zithoek en een kitchenette. Daarnaast is er een recent gerenoveerde badkamer beschikbaar.

De unit heeft de beschikking over AC en wordt gemeubileerd opgeleverd.

 

Voor de slaapkamer bevindt zich een balkon, groot genoeg voor 2 stoelen en een tafel.

In overleg met het hotel is het mogelijk om een opening in dit balkon te maken samen met een pad. Op deze manier zou het mogelijk zijn om vanuit de unit direct naar het zwembad te lopen.

Als eigenaar van een unit mag u vrij gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt. Er is een groot zwembad beschikbaar, een gym, lobby en rooftop terras. Er is genoeg parkeergelegenheid waar u eveneens gebruik van mag maken.

 

Als eigenaar mag u permanent in het appartement verblijven. Of u mag het zelf verhuren. U kunt dit laatste ook aan het management overlaten. U bent dus flexibel in het gebruik van het appartement.

 

Het hotel bevindt zich op een centrale locatie. Vanuit het hotel loopt u binnen een paar minuten naar verschillende supermarkten en kleine winkels en verschillende restaurants. 

Ook rijdt u in ongeveer 10 minuten naar Seminyak en het strand in Canggu. De luchthaven is ongeveer een half uur rijden van het hotel.

 

Het appartement heeft een freehold eigendoms titel. 

 

Maandelijkse kosten bedragen IDR 1.200.000. Inbegrepen in deze kosten zijn elektriciteit, water, internet, beveiliging. De schoonmaak is echter niet inbegrepen en eigenaren kunnen gebruik maken van hun eigen schoonmakers of tegen betaling gebruik maken van het hotelpersoneel voor de schoonmaak.


Bali appartement te koop
Locatie Umalas
Eigendoms titel Freehold
Woon oppervlak 35 m2
Bouwjaar 2015
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Air-conditioner Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Beschikbaar             
Gym Beschikbaar
Dakterras restaurant Beschikbaar
Lobby Beschikbaar
Parkeerplaats Beschikbaar
Bewaking Beschikbaar
   


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Umalas real estate for sale


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.