Pecatu nieuwe studio's te koop


Pecatu studio te koop

pecatu studio's te koop

Prijs : 110.000 USD


Pecatu studio te koop

Marokkaans geïnspireerde, gedeeltelijk gemeubileerde eenkamer villa met open woonruimte, pantry en mini-koelkast,  open badkamer, gezellig terras, buiten chill-ruimte en privézwembad.

 

Dit is de perfecte investering voor een modern koppel dat op zoek is naar een elegant huis dat zowel op korte als lange termijn uitstekende verhuurmogelijkheden biedt.

 

Vooraanzicht

 

Privé toegangsweg evenals een aparte parkeer- en personeelsruimte, aangevuld met een privézwembad en gezellige zitplaatsen.

 

Tuin

 

De idyllische buitenruimte is omgeven door grote palmbomen en een weelderige tuin, wat een natuurlijk gevoel geeft.

 

Het uitzicht op de bomenrij vanuit de tuin draagt bij aan de serene sfeer, aangevuld met een privézwembad en gezellige zitplaatsen.

 

Warm en uitnodigend slaapkamer

Het centrale bedgebied is het middelpunt van de kamer, versierd met gestructureerde muren die diepte en karakter toevoegen. Elegante designer-nachtkastjes staan sierlijk naast het bed en bieden zowel functionaliteit als een vleugje rustieke charme.

De slaapkamer straalt een warme en uitnodigende sfeer uit, versterkt door zachte sfeerverlichting. De ingebouwde kledingkast die airconditioning integreert, combineert functionaliteit met elegantie.

Pecatu onroerend goed te koop

Pantry

 

De ingebouwde pantry heeft een mini-koelkast en een kookgedeelte.

 

Plafond-bioscoopscherm

 

De slaapkamer heeft een elegant ingebouwd bioscoopscherm dat in het plafond kan worden teruggetrokken, naadloos passend bij het minimalistische ontwerp en de warme aardetinten. De ruimte combineert comfort met geavanceerde technologie, waardoor een uitnodigende en multifunctionele omgeving ontstaat. De projector is optioneel.

 

Geen off-plan ontwikkeling

 

De bouw begon in februari 2024 en het project zal in augustus 2024 worden voltooid.

Het project omvat een complex van zes eenheden gelegen op een verhoogd perceel. Om een onbelemmerd uitzicht op het groene landschap te behouden, liggen de percelen voor de voorste studios 1,5 meter lager dan de rest.

De huidige verkoopprijs is 99.000 USD per eenheid. Echter, zodra de bouw is voltooid, zal de nieuwe verkoopprijs per eenheid 135.000 USD bedragen.

 

Locatie

 

De studio's worden gebouwd in Pecatu. Luxe resorts zoals Alila en Bvlgari zijn op korte afstand van het project te vinden. Nunggalan-klif en strand zijn slechts een paar minuten verwijderd. Verschillende surfstranden zijn binnen 15 minuten rijden te bereiken. Bars en restaurants zijn binnen 5 minuten rijden van de villa's te vinden.


Pecatu villa te koop
Locatie Pecatu
Eigendoms titel Leasehold            
Lease termijn 30 Jaar
Bouwjaar 2024
Land oppervlak 60 m2
Woon oppervlak 38 m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Zwembad Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Air-conditioning Ja
Internet Ja
Verdiepingen 1
Parkeerplaats Ja
Gemeubileerd Semi Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.