Nyang Nyang off plan 3 slaapkamer villa te koop


Pecatu villa te koop

nyang nyang villa te koop

Prijs : 330.000 USD


Nyang Nyang onroerend goed te koop

Na Bingin is Nyang Nyang het volgende opkomende populaire dorp in het uiterste zuiden van Bali. Witte stranden, de beste surfspots van Bali en natuurlijk de wereld beroemde Uluwatu tempel, dit alles op zeer korte afstand van deze nieuwbouw villa.

 

De moderne luxe villa bestaat uit 2 verdiepingen.

Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer. Grote glazen ramen en schuifpui zorger ervoor dat veel licht de woonkamer binnenstroomt. De wit afgewerkte muren zorgen voor een extra ruimtelijk effect. 

In de woonkamer vindt u een verzonken zithoek. Daarnaast de eethoek en een moderne ruime keuken met veel opbergruimte.

Een gastentoilet kunt u vinden in een hoek van de woonkamer.

Nyang Nyang onroerend goed te koop

Op de eerste verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers. Voor deze slaapkamers bevindt zich een balkon waar u kunt genieten van de zonsopkomst onder het genot van een kop koffie.

Beide slaapkamers zijn even groot. Beide slaapkamers hebben de beschikking over een inloop klerenkast. En natuurlijk heeft elke slaapkamer zijn eigen en-suite badkamer waarbij in een van de badkamers de beschikking heeft over een ligbad.

 

Zoals vermeld heeft deze villa 3 slaapkamers. De laatste slaapkamer kan gevonden worden in een hoek van de tuin. In een apart gebouw bevindt zich deze derde slaapkamer inclusief eigen badkamer.

Deze villa is gericht op het aangename buitenleven wat u hier in Bali kunt hebben.

Nyang Nyang villa te koop

Naast het speels gevormde zwembad wordt er ook een aparte zithoek in de tuin gebouwd inclusief een vuurkorf. Geniet hier met familie en vrienden van het goede leven wat Bali te bieden heeft. 

In het zwembad wordt een apart ligbed gemaakt en tegenover de zithoek komt een alkoof met extra zithoek. Kortom, u zult genoeg mogelijkheden hebben om in de tropische tuin te relaxen.

 

De villa wordt gebouwd in Nyang Nyang. Dit is een opkomend gebied en in de directe omgeving kunt u al vele nieuwe restaurants en andere lokale eetgelegenheden vinden. 

De oplevering van de villa staat gepland voor februari/maart 2025. 

De villa heeft een mooie lange lease tot en met 2053 met een extra optie om deze lease te verlengen met 15 extra jaren. 


Nyang Nyang villa te koop
Locatie Nyang Nyang
Eigendoms titel Leasehold (2053)
Optie tot verlenging 15 extra jaar
Land oppervlak 200 m2
Woon oppervlak 373 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners Ja
Bouwjaar 2025
Zwembad Ja
Terras Ja
Verdiepingen 2
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.