Zuid Bali landgoed te koop met uitzicht over Bali


Bukit villa te koop

goa gong villa te koop

Prijs : 17.500.000 USD


Bukit onroerend goed te koop

Het is een droom van velen om een villa te bezitten op een klif. Begrijpelijk. U zult een vrij uitzicht hebben dat niemand kan blokkeren. De meeste mensen denken daarbij meteen aan een villa op een klif met vrij uitzicht over de oceaan. Prachtig natuurlijk. Blauwe lucht en een turquoise zee. Echter, dit is ook best wel een saai uitzicht. Zeker in de avond wanneer alles zwart zal zijn. Bent u het met ons eens dat dit niet echt een kleurrijk palet is, dan kunnen we u iets heel anders aanbieden; een klif stuk land met uitzicht over Bali. Natuurlijk heeft u uitzicht op de oceaan, zowel aan de kant van Kuta als aan de kant van Sanur. Echter, u heeft ook uitzicht over dorpjes, groene vegetatie en de gehele bergketen inclusief de majestueuze Mount Agung. Uitzicht op aankomende en vertrekkende vliegtuigen en het levendige verkeer in Bali. In de avond fonkelen de vele lampjes van de woningen en koplampen van de auto's in het maanlicht. Een beeld dat nooit zal vervelen.

Bukit onroerend goed te koop

Gelegen op ruim 2.4 hectare land kunnen wij u een fantastisch landgoed aanbieden, bestaande uit een hoogwaardige traditionele villa. Een villa bestaande uit 6 zeer ruime slaapkamers inclusief badkamers. Een villa met een woonkamer waar u vanaf uw bank kunt genieten van het fantastische uitzicht dat Bali te bieden heeft. Een ruim overdekt balkon nodigt u uit om hier plaats te nemen en de indrukwekkende omgeving in u op te nemen. Niet alleen is de villa traditioneel, maar ook de decoratie bestaat uit meubelen uit lang vervlogen koloniale tijden. Betreed de villa en u waant uzelf 100 jaar terug in de tijd. De eigenaren hebben gedurende vele jaren imposante meubelstukken en decoraties verzameld. Dit alles is bij een verkoop inbegrepen.

 

Naast het indrukwekkende uitzicht kunt u ook genieten op sportief vlak. De villa heeft de beschikking over een zeer groot zwembad met daaromheen verschillende gazebos en ligstoelen. Wilt u een wandeling maken, dan kan dit in uw tuin. Verspreid over de tuin staan bijna 250 verschillende beelden waarvan de meeste in de avond verlicht worden. Een feeërieke sfeer ontstaat waarvan geen tweede op Bali te vinden is.

Bukit onroerend goed te koop

Naast de traditionele villa staat een groot personeelsgebouw. Deze ruimte heeft een afmeting die te vergelijken is met een gigantische prive villa. Naast slaapvertrekken voor het personeel is er ook een grote garage aanwezig waar zeker 3 auto's in geparkeerd kunnen worden, ruimte voor een sportschool en een speciale ruimte voor een werkplaats.

Bukit villa te koop

De villa, personeelswoning en de mooi aangelegde tuin beslaan bijna 7000m2. Dit betekent dat ongeveer 1.7 hectare van het land nog leeg is. Dit stuk land is niet geheel vlak.

Het bestaat uit verschillende hoogtes van waaruit u eveneens prachtige vergezichten heeft.

Een toekomstige eigenaar kan dit ruime stuk land naar eigen inzicht invullen.

Te denken valt aan extra villa's waar familie of vrienden kunnen verblijven. Daarnaast is er ruimte genoeg om bijvoorbeeld een tennis- of padelbaan aan te laten leggen.

 

Hoewel dit unieke object gelegen is op slechts een half uur rijden van de luchthaven, wilt u misschien het verkeer vermijden. Een heliplatform zou in dat geval een uitkomst kunnen zijn, voor uzelf maar wellicht ook om uw zakenpartners snel naar uw onderkomen te vervoeren.

De huidige eigenaren zoeken een koper die het geheel zou willen kopen. Over de koop van de 1.7 hectare leeg land zou eventueel onderhandeld kunnen worden.

Bukit villa te koop
Begane grond
Bukit onroerend goed te koop
Eerste verdieping
Bukit onroerend goed te koop
Tweede verdieping
Bukit villa te koop
Derde verdieping


Klik hier voor een 360 graden rondleiding door de villa

Deze rondleiding werkt het best op een computerBukit villa te koop
Bukit onroerend goed te koop
Locatie Goa Gong 
Eigendoms titel    Freehold
Land oppervlak 24.214 m2
Woon oppervlak 2.822 m2
Slaapkamers 6
Badkamers 6
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners Ja
Bouwjaar 2006
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 3
Internet Ja
Parkeerplaats Ja
Personeelsruimte Ja
Wasruimte Ja
Electriciteit 3 x 15.600 Watt
Water Eigen bron
Toegangsweg Prive
CCTV Ja
Bewaking JaInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.