Investeer in uw droomvilla in het hart van Ungasan, Bukit


Ungasan villa te koop

ungasan villa te koop

Prijs : 4.500.000.000 IDR


Ungasan villa te koop

Strategisch gelegen in Ungasan, combineert deze villa met 4 slaapkamers moderne elegantie met comfort. Dicht bij New Kuta Golf, Balangan, Bingin, El Kabron Beach Club, Savaya Beach Club en het bruisende Uluwatu-gebied, biedt het een ongeëvenaarde ervaring voor alle soorten reizigers.

 

Moderne vormgeving, ultiem comfort: Verspreid over twee niveaus, beschikt deze villa over drie slaapkamers met airconditioning op de eerste verdieping en nog een extra slaapkamer op de begane grond. Geniet van de luxe van open leefruimtes naadloos verbonden met een privézwembad, waardoor een toevluchtsoord voor ontspanning en entertainment ontstaat.

 

Ideale locatie voor de topattracties van Bali: Ontdek de schoonheid van Bali! New Kuta Golf, Balangan, Bingin, El Kabron Beach Club, Savaya Beach Club en prachtige witte zandstranden liggen allemaal binnen handbereik van 10 minuten, waardoor deze villa een zeer gewilde keuze is voor toeristen.

Ungasan onroerend goed te koop

Ontspanning aan het zwembad: Ervaar het unieke plezier van het kijken naar sporten of films op tv direct vanuit het zwembad. De open leefruimte mengt naadloos binnen- en buitenleven, waardoor een ideale ruimte ontstaat voor zowel gasten als bewoners om te ontspannen.

 

Bewezen succes sinds 2021: Opgericht in 2021, heeft dit bloeiende bedrijf een bewezen staat van dienst met tevreden terugkerende klanten het hele jaar door. Met een indrukwekkend ROI van meer dan 16% per jaar, is het een essentiële toevoeging aan elke investeringsportefeuille. Of het nu voor persoonlijk wonen is of als lucratief verhuurbezit, deze villa behoudt een gemiddelde bezettingsgraad van bijna 80%, waardoor zowel een opmerkelijke woning als een succesvol bedrijf voor de komende jaren worden gegarandeerd.

 

Reserveer uw stukje Balinese paradijs: Beschikbaar met een lease tot 2051 met een verlengingsoptie, is deze villa niet alleen een eigendom; het is een investering in blijvende luxe. Handel nu om deze uitzonderlijke villa voor uzelf te claimen!


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location

Ungasan villa te koop
Locatie Ungasan
Eigendoms titel   Leasehold (2051)  
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 200 m2
Woon oppervlak 272 m2
Bouwjaar 2021
Verdiepingen 2
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Gasten toilet Ja
Zwembad Ja
Air-conditioner Ja
Opslagruimte Ja
Internet Ja
TV / Sat Ja
Electriciteit 7.500 Watt
Water PDAM
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.