Nieuwe moderne villa te koop in Pandawa


Pandawa villa te koop

pandawa villa te koop

prijs : 6.800.000.000 IDR


Bukit onroerend goed te koop

Deze moderne 2-slaapkamervilla is gelegen op korte afstand van het witte strand van Pandawa. Bent u een liefhebber van golf? Dan kunt u uw hart ophalen, want de golfbaan ligt bijna om de hoek. Of bent u iemand die graag van een mooie zonsondergang wilt genieten? Dan zal het dakterras zeker bij u in de smaak vallen.

 

De nieuwe woning bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond vinden we de complete, ruime woonkamer. Openslaande deuren geven toegang tot de tuin, het zwembad en het terras. Binnen en buiten leven worden op deze manier gecombineerd. In de woonkamer vinden we een ruim zitgedeelte. De keuken is mooi afgewerkt in hout en heeft een kookeiland met 3 barkrukken. De eettafel is direct naast de keuken geplaatst. Ook op de begane grond is een gastentoilet. Onder de trap is een extra opslagruimte gecreëerd.

 

Op de eerste verdieping vinden we de 2 ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn vrijwel identiek. Elke kamer heeft de beschikking over een eigen en-suite badkamer. Er is een inbouwkast aanwezig en elke kamer heeft de beschikking over zijn eigen balkon.

Pandawa onroerend goed te koop
Bukit onroerend goed te koop

Dat is nog niet alles. Er is nog een extra verdieping beschikbaar. Op deze tweede verdieping vinden we het grote rooftopterras. Zit hier 's avonds met familie of vrienden en geniet van een prachtige Balinese zonsondergang. Wilt u dit doen onder het genot van een drankje, dan kunt u die uit de bar halen die eveneens op deze verdieping te vinden is. Wilt u voor het slapengaan nog even relaxen, dan kunt u dit doen in de jacuzzi. Geniet van de prachtige sterrenhemel terwijl u van uw bubbelbad geniet. Naast al het relaxen is het vaak ook noodzakelijk om wat werk te verrichten. Ook dat kan op deze verdieping. Er is namelijk een kamer gebouwd waar u uw kantoorruimte van kunt maken. Hoeft u niet meer te werken, dan kunt u deze ruimte gebruiken als massage/spa. Of plaats hier een paar fitnessapparaten en maak hier uw persoonlijke sportschool van. Heeft u enkel een extra slaapplaats nodig, dan is het eenvoudig hier een bed te plaatsen voor uw gast.

 

De villa ligt in het uiterste zuiden van Bali in Pandawa. Deze plaats heeft enorm aan populariteit gewonnen in de afgelopen jaren. Het mooie witte strand met de azuurblauwe zee is een echte trekpleister voor vele bezoekers van Bali. Slaat u regelmatig een balletje? Dan ligt de golfbaan op slechts 500 meter van de villa. Binnen redelijke tijd kunt u vele faciliteiten bereiken zoals stranden, winkels, restaurants en beachclubs.

 

Bent u dus op zoek naar een ruime 2-slaapkamervilla, in de nabijheid van het strand, dan zou deze woning zo maar uw toekomstige bestemming kunnen zijn.


Pandawa villa te koop
Pandawa onroerend goed te koop
Locatie Pandawa
Eigendoms titel  Freehold
Land oppervlak 280 m2
Woon oppervlak 295 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gastentoilet Ja
Air-Conditioners Ja
Bouwjaar 2023
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Jacuzzi Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Kantoorruimte Ja
Verdiepingen 3
Opslagruimte Ja
Wasruimte Ja
Electriciteit 7.500 Watt
Water PDAM
Parkeerplaats Garage
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.