Te koop: Ruime off-plan villa met 4 slaapkamers in Pecatu


Pecatu villa te koop

pecatu villa te koop

Prijs : 9.000.000.000 IDR


Pecatu onroerend goed te koop

In Pecatu verrijst binnenkort een ruime villa met 4 slaapkamers. Deze moderne woning omarmt houtelementen die het ontwerp een warme uitstraling geven. Dit samenspel van moderniteit en warmte creëert een bijzondere sfeer die direct voelbaar is. Deze unieke villa is gelegen in een toeristisch zone in Pecatu, waardoor u de mogelijkheid heeft om de villa te verhuren.

 

De villa strekt zich uit over 2 verdiepingen. De begane grond beslaat een oppervlakte van 166m2, terwijl de eerste verdieping 133m2 meet.

 

De begane grond herbergt diverse leefruimtes. Zodra u de villa betreedt, vindt u aan uw rechterzijde een ruimte voor de wasmachine en opslag, gevolgd door een gastentoilet. Het centrale punt op de begane grond is de riante keuken. Hier wordt een kookeiland met barkrukken gecreëerd, zodat toekomstige eigenaren hun kookkunsten aan hun gasten kunnen tonen. Houten elementen voeren de boventoon in de keuken, en het eetgedeelte kan plaats bieden aan een royale eettafel met 6 tot 8 stoelen eromheen. Het woongedeelte vormt het laatste deel van deze ruimte. Hier kunt u een gezellige zithoek creëren om te genieten van televisie of een goed boek. Houten louvres scheiden het woongedeelte subtiel van het eetgedeelte. 

Pecatu onroerend goed te koop

Het woongedeelte heeft toegang tot een eigen terras. De kozijnen en schuifdeuren worden eveneens vervaardigd uit hout om een fraai contrast te bieden met de moderne uitstraling van de villa.

 

De trap naar de eerste verdieping bevindt zich achter de keuken. Op de eerste verdieping komt u terecht op een overloop die toegang biedt tot de 4 slaapkamers. Elke slaapkamer beschikt over een eigen en-suite badkamer. Het exterieur van de slaapkamers wordt verfraaid met decoratieve houten louvres, die niet alleen een stijlvol element toevoegen, maar ook natuurlijk licht de ruimte binnenlaten.

 

In de tuin strekt zich een royaal zwembad uit van maar liefst 17 meter lang. Aan het einde van het zwembad bevindt zich een gezellige gazebo met een verzonken zithoek. Een uitnodigende plek om te ontspannen of samen met vrienden van een 'happy hour' te genieten. Aan de andere zijde van het zwembad vindt u een buitendouche. Voor uw gemak beschikt de villa over een ruime parkeerplaats voor een auto en enkele motoren.

De villa wordt gebouwd in Pecatu, op slechts enkele minuten afstand van diverse stranden. Het populaire en trendy Bingin is binnen ongeveer 10 minuten rijden bereikbaar, en de geliefde surfspots zijn ook binnen 10 tot 15 minuten te bereiken.

 

De bouw van de villa gaat van start in september 2023, en naar verwachting zal het volledige bouwproces ongeveer 13 maanden in beslag nemen.


Pecatu onroerend goed te koop
Begane grond
Pecatu villa te koop
Eerste verdieping


Pecatu villa te koop
Locatie Pecatu  
Eigendoms titel  Leasehold (2053)      
Land oppervlak 500m2
Woon oppervlak 300m2
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners Ja
Bouwjaar 2024
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 17 x 3 meter
Gazebo Ja
Terras Ja
Verdiepingen 2
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg
Water Eigen bron


indicatie van de locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.