Nieuwbouw penthouses en lofts te koop in Balangan


Bali villa te koop

balangan penthouses & lofts te koop

Prijs : 185.000 USD (penthouse)

Prijs : 360.000 USD (loft)


Balangan penthouse te koop

We kunnen een nieuw bouw project aanbieden in Balangan. Een complex wat bestaat uit 3 lofts en 3 penthouses. Aangeboden met een strata eigendomstitel (een soort freehold titel) wat deze woningen interessant maakt voor zowel Indonesische als buitenlandse investeerders.

 

Het gehele complex wordt zo gebouwd dat iedere eigenaar zijn eigen privacy heeft. De eigenaren van de lofts hebben een eigen zwembad en kijken richting het oosten. De eigenaren van de penthouses hebben hun uitzicht gericht richting het westen.

 

Laten we beginnen met de kleinste units, de penthouses.

 

Via een overloop betreedt u uw penthouse. 

Dit penthouse bestaat uit een grote ruimte met daarin een slaapkamer, badkamer, zitkamer en keuken. Een kleine muur scheidt het woongedeelte van het slaapgedeelte. 

Deze penthouses hebben elk de beschikking over een eigen balkon met een jacuzzi. Dit gedeeltelijk overdekte terras bedraagt 20 vierkante meter. Het penthouse zelf is 65 vierkante meter groot.

 

Het geheel wordt met mooie rustige kleuren en materialen afgewerkt. De grote glazen ramen zullen het geheel een ruimtelijk gevoel geven. Een perfecte plek om als digital nomad te werken of om gewoon een ontspannen plek te hebben na een dag surfen in de nabij gelegen surf spots. 

Bali onroerend goed te koop
Bouwtekening van het penthouse
Zuid Bali onroerend goed te koop


voorbeeld ROI penthouses

Balangan penthouse for sale
Voorbeeld 40% ROI
Balangan penthouse for sale
Voorbeeld 60% ROI
Balangan penthouse for sale
Voorbeeld 80% ROI


Bali villa te koop

De lofts bestaan uit 2 verdiepingen.

Deze lofts zijn ongeveer 2 keer zo groot als de penthouses. Het woonoppervlak bedraagt 130m2 en de tuin 35m2. 

De lofts worden 7 meter hoog en aan de uitkant zal de gehele muur bestaan uit een glazen pui. Licht zal er meer dan voldoende de woon en slaapkamer instralen.

Op de begane grond vinden we een ruime woonkamer met een moderne westerse keuken inclusief kookeiland. Achter de keuken is een gasten toilet aanwezig.

Komen we op de eerste vedieping, dan vinden we hier 2 ruime slaapkamers, elk met eigen en-suite badkamer. Een van de slaapkamers is aan de voorkant gelegen en heeft een glazen pui. U kijkt vanuit deze slaapkamer naar beneden naar de woonkamer.

In de tuin ligt een zwembad.

 

Bij de ingang kunnen verschillende motoren geparkeerd worden.

 

Dit complex wordt gebouwd in Balangan. In de directe omgeving zult u vele cafeetjes en restaurants vinden. De bekende en populaire surfstranden kunnen binnen 15 minuten rijden bereikt worden. Dit gebied is een trendy omgeving wat veel jong publiek trekt die hier willen werken en genieten van het goede leven wat Bali te bieden heeft. Een onderdeel van dit goede leven is het verblijven in een mooie luxe omgeving. Dat is dus mogelijk met deze woningen. De woningen worden verkocht met een verhuurlicentie. Het is te verwachten dat u een goed rendement op deze investering kunt behalen.

Eigenaren mogen permanent in de woningen wonen. Of ze kunnen het management vragen om de verhuur te regelen. Wilt u zelf de verhuur op u nemen? Dan bent u daar vrij in.

Nog een suggestie, koop een loft voor uw eigen bewoning en een penthouse voor de verhuur. Zo heeft u het beste uit 2 werelden.

 

Deze woningen worden aangeboden met een strata titel. Een titel die je niet veel ziet op Bali. Toch heeft dit een groot voordeel. Een strata titel is een afgeleide van een freehold titel. Buitenlanders mogen deze strata titel gebruiken waardoor ze dus een soort freehold woning kunnen kopen. 

Meer informatie over de strata titel kunt u hier vinden.

 

De bouw is onlangs begonnen. Het gehele complex zal in augustus 2024 klaar zijn. De units worden opgeleverd inclusief meubelen.

 

Het is ook mogelijk om de units met een leasehold titel te kopen. 

Een 25 jarige lease kan aangeboden worden met een prijs reductie van 20% op de huidige verkoopprijzen.

Een 30 jarige lease kan aangeboden worden met een prijs reductie van 15% op de huidige verkoopprijzen.

Bali villa te koop
Bouwtekening van de lofts, begane grond
Bali onroerend goed te koop
Bouwtekening van de lofts, eerste verdieping


voorbeeld ROI Lofts

Balangan loft for sale
Voorbeeld 40% ROI
Balangan loft for sale
Voorbeeld 60% ROI
Balangan Loft for sale
Voorbeeld 80% ROI


indicatie van de locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indicatie van de locatie


start van de bouw in juni 2023

bouw in augustus 2023

bouw in oktober 2023


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.