wat is uw favoriete plek in Bali?


Bali forum

Bali is een ware schatkamer vol onvergetelijke ervaringen. Van betoverende stranden tot majestueuze bergen, weelderige natuurparken en historische tempels, het eiland biedt een diversiteit die aan ieders wensen voldoet. Of u nu houdt van ontspannen zonnebaden, avontuurlijke bergtochten, serene natuurverkenningen of spirituele momenten bij eeuwenoude tempels, Bali vervult al deze verlangens. 

 

Deel Uw persoonlijke favoriet onder de plekken en steden op Bali met ons. Vertel over de betovering die u daar heeft ervaren, de unieke indrukken die U heeft opgedaan. Uw verhaal kan anderen inspireren om het meeste uit hun reis te halen en te genieten van de pareltjes die dit prachtige eiland te bieden heeft.


Comments: 4
 • #4

  Arie (Sunday, 11 February 2024 22:58)

  Sanur (Kauh). Hoewel Sanur wel wat toeristischer wordt is het er nog steeds heerlijk vertoeven. Lekker langs het strand wandelen en fietsen over de gescheiden paden. Heel veel leuke plekken voor ontbijt, koffie, lunch en diner. Voor ons nog steeds relaxed.

 • #3

  Marco Averdijk (Tuesday, 22 August 2023 09:00)

  Dan ga ik toch voor Denpasar. Ik houd wel van de drukte en de locale bevolking om me heen. Weg van alle toeristen en lekker locale markten en eettentjes bezoeken.

 • #2

  Marco Averdijk (Tuesday, 22 August 2023 08:56)

  Nusa penida. Mooi eiland waar je prachtig kunt duiken

 • #1

  Jeroen De Kruyff (Sunday, 13 August 2023 03:02)

  Een beetje afhankelijk van wat je op een zeker moment zoekt maar Ubud en omgeving hebben wel mijn voorkeur.