Twee grote beachfront kavels te koop in Londolima


Oost Sumba land te koop

londolima land te koop

Totale prijs : IDR 974.400.000 (24.36 are)

Totale prijs : IDR 1.122.000.000 (28.05 are)


Oost Sumba land te koop

Op een steenworp van de hoofdstad van Sumba kunnen we 3 kavels aanbieden op een van de populairste stranden van de regio. Deze vlakke kavels liggen direct aan het strand van Londolima in Desa Kuta. Doordat ze aan de achterkant direct aan de hoofdweg liggen is

toegang tot deze kavels optimaal.

 

Een deze listing bespreken we de twee grootste kavels.

De totale grootte van deze kavels bedragen respectivelijk 2.436 & 2.805 vierkante meter. 

De afmetingen van het kleine kavel is 75 land en ongeveer 32 meter breed aan de strandkant.  Het grotere kavel heeft een afmeting van ongeveer 75 meter lengte en een breedte aan het strand van ongeveer 37 meter.

Elke afzondelijke kavel is uitermate geschikt voor een grote mooie luxe beachfront villa. Een villa met een groot terras en uitzicht over de oceaan. 

Biede kavels liggen naast elkaar. Voor investeerder is dit dan ook een uitgelezen kans om voor een redelijke prijs beide kavels te kopen en hier een resort op te bouwen.

Oost Sumba land te koop

De aantrekkelijke locatie nabij Waingapu en het achterland met verschillende toeristische attracties maakt dit stuk land extra aantrekkelijk. De verschillende toeristische plaatsen kunt u terug vinden in deze link.

 

Faciliteiten als water en elektra liggen langs de weg en zijn dus eenvoudig aan te sluiten. 

 

Alle kavels hebben een direct uitzicht op de Floreszee en de haven van Waingapu. Op heldere dagen zijn de bergtoppen van Flores goed te zien.

Op 7 km afstand ligt de hoofdstad Waingapu waar u al uw benodigdheden kunt vinden in de vorm van winkels(alfamart),restaurants, hotels en Pasar Malam. Hier bent u met de auto dus in 10 a 15 minuten.

 

In de weekenden komen de mensen uit de stad graag naar het strand van Londolima om te picniken en te ontspannen.

De regio staat erom bekend zich snel te ontwikkelen en dat toont zich in de opkomst van meerdere winkels en voorzieningen. Hierdoor is deze locatie naast zijn natuurlijke aantrekkingskracht van het strand en de zee dus ook zeer geschikt als investering voor de toekomst!
INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van het land  tonen

East Sumba land for sale

Locatie Londolima / Kuta
Eigendoms titel Freehold / Leasehold
Land oppervlak        2.436  & 2.805 m2
Uitzicht Oceaan
Toegangsweg Openbare weg
Electriciteit Aanwezig langs de weg
Water Aanwezig langs de weg

INDICATIEVE AFSTANDEN

Winkels 7 Kilometer
Strand 0.1 Kilometer
Luchthaven                      15 Kilometer
Oost Sumba land te koopInterested in this land? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, the owner will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.