business visa

Business visa in Bali Indonesia

business visa


Moet u vaak Bali - Indonesië bezoeken voor zakelijke bijeenkomsten? Dan is het Zakelijke Visum Bali met meerdere binnenkomsten de juiste keuze voor u. U kunt maximaal 60 dagen per bezoek blijven gedurende 1 jaar.


Algemene informatie over het Zakelijke Visum Bali met meerdere binnenkomsten

 

Het Zakelijke Visum Bali met meerdere binnenkomsten (212) is geldig voor 1 (één) jaar voor meerdere binnenkomsten in Indonesië, zonder de 60 (zestig) dagen te overschrijden voor elk bezoek.

Een zakelijk visum staat een buitenlander niet toe om in Indonesië te werken of een inkomen te genereren. Als u van plan bent om gedurende een bepaalde tijd in Indonesië te werken, moet u over een KITAS (Verblijfsvergunning) en een geldige IMTA (Werkvergunning) beschikken. Dit type visum kan niet worden omgezet naar een werkvisum en de verblijfsduur kan niet worden verlengd.

U kunt Indonesië zo vaak binnenkomen en verlaten als u wilt gedurende 1 jaar.

De maximale verblijfsduur in Indonesië per keer is echter 60 dagen. Daarna moet u Indonesië verlaten. U kunt op elk moment naar Indonesië terugkeren zolang het visum nog geldig is.

 

Hoe aan te vragen?

 

Een visumbureau zal uw aanvraag verwerken bij de Indonesische immigratie in Jakarta. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd door de immigratie in Jakarta, zullen ze een telexvisum uitgeven dat naar de Indonesische ambassade wordt gestuurd waar u uw aanvraag heeft ingediend. Het telexvisum moet binnen 2 maanden worden gebruikt, anders vervalt het en moet u opnieuw aanvragen.

Er zijn minstens 10 (tien) werkdagen nodig om het visum te verwerken, mits aan alle vereisten is voldaan.

U kunt gedurende een jaar zo vaak als u wilt Indonesië bezoeken!


Vereisten

Voor de aanvrager

 • Paspoort dat minimaal 18 maanden geldig is vanaf de datum van binnenkomst.
 • Kopie van de identiteitspagina van het paspoort in kleur.
 • Kopie van vliegticket of reisschema van een reisbureau.
 • Huidige bankafschrift van 3 maanden.
 • Twee recente kleuren pasfoto's. De foto moet 6x4 cm zijn en genomen zijn met een effen rode achtergrond, conform de eisen van de Indonesische immigratie.

Van de sponsor

 • Een sponsorbrief die voldoet aan de eisen van de Indonesische ambassade, afkomstig van een in Bali geregistreerd Indonesisch bedrijf.
 • Kopie van de KTP (Indonesische identiteitskaart) van een geautoriseerde medewerker van het bedrijf.
 • Kopie van TDP (Bedrijfsregistratie).
 • Kopie van NPWP (Belastingkaart of certificaat van het bedrijf).
 • Kopie van SIUP (Bedrijfsvergunning).

Voor een zakelijk visum voor Bali moet de bedrijfssponsor in Bali geregistreerd zijn en moet de geautoriseerde medewerker als inwoner van Bali geregistreerd staan.

Betaal de kosten voor het zakelijke visum - Visum voor meerdere binnenkomsten aan een overzeese Indonesische ambassade.


Zakelijk visum, enkele binnenkomst

Wilt u 1 keer Bali - Indonesië bezoeken voor zakelijke activiteiten? Dan is het Zakelijke Visum Bali voor enkele binnenkomst de juiste keuze voor u. U kunt maximaal 180 dagen blijven met één binnenkomst.

 

Algemeen over het Zakelijke Visum Bali voor enkele binnenkomst

 

De maximale verblijfsduur met het Zakelijke Visum Bali voor enkele binnenkomst (211) is 60 dagen. Het visum kan echter worden verlengd met nog eens 60 dagen, maximaal 2 keer, wat resulteert in een totaal van ongeveer 6 maanden (180 dagen). U kunt geen Zakelijk Visum voor enkele binnenkomst in Indonesië krijgen als u al een Visa bij Aankomst (VOA) heeft.

 

Hoe aan te vragen?

 

Een visum bureau zal uw aanvraag verwerken bij de Indonesische immigratie in Jakarta. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd door de immigratie in Jakarta, zullen ze een elektronisch visum afgeven dat naar het e-mailadres van uw sponsor wordt gestuurd. Het elektronische visum moet binnen 90 dagen na goedkeuring worden gebruikt om Indonesië binnen te komen, anders vervalt het en moet u opnieuw aanvragen.

Er zijn minstens 10 (tien) werkdagen nodig om het visum te verwerken, mits aan alle vereisten is voldaan.

U kunt Indonesië eenmaal bezoeken en de maximale verblijfsduur is 180 dagen met verlenging van 60 dagen per keer.


Vereisten

 • Vul 1 kopie van het aanvraagformulier in en dien dit in met 1 (één) pasfoto van paspoortformaat en uw paspoort.
 • Het paspoort van de aanvrager moet minimaal 8 (acht) maanden geldig zijn vanaf de datum van aankomst in Indonesië (let op: tijdelijke paspoorten, noodreisdocumenten of reisdocumenten uitgegeven door een ander land worden niet beschouwd als een paspoort).
 • Een kopie van uw retourvlucht (naar en van Indonesië) of een reisschema van een reisbureau.
 • Een sponsorbrief van het verzendende bedrijf in uw eigen land, indien beschikbaar.
 • Ondersteunende brief van of hun zakelijke tegenhangers in Indonesië, zoals wettelijke bedrijfsvergunningen van de Indonesische overheid.
 • Een volledig vaccinatiecertificaat voor Covid-19.
 • Ziektekostenverzekering.
 • Het meest recente bankafschrift met een saldo van USD 5.000.
 • Pasfoto.

Het visum is geldig indien gepresenteerd binnen 90 dagen na de uitgiftedatum.


Wilt u meer informatie ontvangen over dit visum? Gebruikt u dan het onderstaande contactformulier. Wij zullen dit doorsturen naar een visumbureau. Zij zullen contact met u opnemen en u voorzien van meer details.

We verzoeken u de aanvraag in het Engels te schrijven.

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.