Penestanan suites te koop


Penestanan suites te koop

penestanan suites te koop

Prijs : 95.000 USD


Penestanan suites te koop

Bent u op zoek naar een knus onderkomen voor een aantrekkelijke prijs op een van de meest aantrekkelijke locaties in Ubud? Dan zouden deze suites wel eens de perfecte plek voor u kunnen zijn.

 

Gelegen in het hart van Penestanan vindt u dit gebouw, bestaande uit 3 verdiepingen met in totaal 9 suites. Elke verdieping biedt plaats aan 3 suites, elk ongeveer 40m² groot. Elke suite bestaat uit een slaapkamer met een eigen privébadkamer. De suites worden volledig gemeubileerd opgeleverd. De renders geven een waarheidsgetrouw beeld van hoe de suites worden ingericht. De ontwikkelaar behoudt zich het recht voor om kleine veranderingen aan te brengen, maar in de praktijk zullen dit slechts minimale aanpassingen zijn.

 

De suites op de begane grond hebben een kleine buitenruimte waar u kunt zitten.

 

Deze suites zijn uitermate geschikt voor mensen die in Bali willen ontspannen, maar ook het nodige computerwerk moeten verrichten. Er is een gemeenschappelijke ruimte aanwezig, inclusief een keuken. Digital nomads kunnen prima gebruik maken van deze ruimte. Wilt u ontspannen, dan vindt u in de tuin het zwembad, omgeven door een terras met vele ligstoelen.

Penestanan suites te koop
Penestanan suites te koop
Penestanan suites te koop

Penestanan suites te koop

Naast de aantrekkelijke aanschafprijs is ook de locatie een belangrijk verkoopargument. Op zeer korte afstand vindt u een groot aanbod van restaurants, barretjes en yogastudio's. Alles is op korte loopafstand aanwezig. Het complex kan echter alleen te voet of met de motor bereikt worden. Auto's moeten op de parkeerplaats, een paar minuten lopen van het complex, worden geparkeerd. Wilt u naar het centrum van Ubud? Met de motor bereikt u het centrum in enkele minuten, lopend duurt dit ongeveer 20 minuten. Boodschappen kunt u doen in de Bintang supermarkt, die in ongeveer 15 minuten lopen te bereiken is.

 

De bouw van deze suites is al in volle gang. De verwachte oplevering staat gepland voor december 2024. Zoekt u een plek om te verhuren? Dan kunt u gebruik maken van het management van de projectontwikkelaar, of u kunt hier zelf iemand voor kiezen.

 

Is het uw droom om een privé onderkomen in Bali te hebben voor een relatief klein bedrag? Dan moet u deze suites zeker overwegen. Aangeboden met een lease die in 2049 eindigt.

Penestanan suites te koop
Penestanan suites te koop
Penestanan suites te koop

Penestanan suites te koop
Ubud villa for sale
Ubud villa for sale


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Penestanan villa te koop


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.