Off-plan 2 slaapkamer villa te koop in Penestanan


Ubud onroerend goed te koop

penestanan villa te koop

Prijs : 275.000 USD


Penestanan villa te koop

Deze moderne gezellige villa heeft de beschikking over 2 ruime slaapkamers en wordt momenteel gebouwd in populair Penestanan.

De villa zal in September 2024 opgeleverd worden. Wordt dit uw toekomstige woning? Gelegen in een rustig hoek van Penestanan.

 

De villa zal de beschikking hebben over een ruime woonkamer met open keuken en een eettafel. Open de glazen schuifpui en laat de frisse lucht de woonkamer verkoelen. Deze glazen schuifpui zorgt er ook voor dat er volop licht de woonkamer binnenkomt.

De woonkamer wordt knus ingericht waar veel gebruik wordt gemaakt van houten elementen en stijlvormen. De villa wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en het ontwerp van de meubelen zal voor 90% overeenkomen met dat wat op de renders getoond wordt.

Penestanan villa te koop

Een van de slaapkamers is meer gelegen naar de achterkant van de villa. Deze slaapkamer zal een glazen afscheidingswand krijgen met de woonkamer. Natuurlijk heeft deze slaapkamer zijn eigen en-suite badkamer met onder andere een badkuip.

De andere slaapkamer heeft uitzicht op de tuin. De glazen schuifpui geeft directe toegang tot de tuin. Ook hier heeft deze slaapkamer de beschikking over een eigen badkamer inclusief een ligbad.

 

In de tuin vindt u een speels gevormd zwembad met daaromheen een pooldeck waar u enige ligstoelen kunt plaatsen. Als extra wordt er een ronde gazebo in de tuin geplaatst met zitgedeelte. Een leuke plek om familie of vrienden uit te nodigen. 

 

De villa wordt aan de zuidelijke rand van Penestanan gebouwd. Vanaf deze locatie rijdt u in ongeveer 10 minuten naar het centrum van Ubud. In 5 minuten bent u in het centrum van Penestanan waar u een ruime keuze aan restaurants en cafees heeft. Heeft u misschien kinderen die naar de Greenschool gaan, dan kunt u de school binnen een half uurtje rijden bereiken.

 

De villa wordt compleet gemeubileerd opgeleverd in September 2024. Is het uw droom om in een van Ubud’s meest aantrekkelijke dorpen te wonen, dan is dit uw kans. 


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Penestanan onroerend goed te koop

Penestanan onroerend goed te koop
Penestanan onroerend goed te koop
Locatie Penestanan         
Eigendoms titel  Leasehold
Lease termijn 25 years
Land oppervlak 250 m2
Woon oppervlak   143 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gemeubileerd Ja
Air-Conditioners Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 1
Opslagruimte Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.