Penestanan 3 slaapkamer villa te koop


Ubud onroerend goed te koop

penestanan villa te koop

Prijs : 395.000 USD


Penestanan villa te koop

Moderne ruime 3 slaapkamer villa te koop in Penestanan. Een villa gelegen in een van de meeste gewilde gebieden rondom Ubud. Een villa die geschikt is voor permanente bewoning of om te verhuren. 

 

De villa is opgebouwd uit verschillende gebouwen. Het geheel is gebouwd in een L-vorm.

Er is een apart woongedeelte waar u de zitkamer en open keuken kunt vinden. Naast de keuken is er ruimte voor de eettafel.

 

Via een overdekt terras kunt u vanuit de woonkamer het gasten toilet bereiken. In dit zelfde gedeelte van de villa vindt u de 3 ruime slaapkamers. De middelste slaapkamer heeft aan de achterkant een eigen en-suite badkamer en een aparte inloopkast.

Penestanan villa te koop
Penestanan onroerend goed te koop

De twee andere slaapkamers hebben hun badkamers gelegen aan de zijkant. Daarnaast hebben deze slaapkamer als extra een ruimte die dienst kan doen als kantoor, entertainment kamer, spa of massage kamer of als atelier. Kast ruimte is aanwezig in deze extra kamers.

 

In de villa is veel gebruik gemaakt van hout. Dit vindt u terug in de keuken, slaapkamers, badkamers maar ook in het plafond. Dit hout, in combinatie met de moderne ruimtes zorgen voor een aangename atmosfeer.

 

In de tuin vinden we naast het grote zwembad een extra overdekte zithoek waar u met familie of vrienden kunt relaxen. Tegenover, naast de toegangspoort, is een bar ruimte gemaakt. 

De villa heeft parkeerruimte voor enkele motoren.

Penestanan onroerend goed te koop

Het is niet mogelijk de villa met een auto te bereiken. Dit gedeelte van Penestanan kan enkel te voet of per motor worden bereikt. Mocht u een auto willen bezitten, dan kan er elders in Penestanan parkeerruimte gehuurd worden waar u dan uw auto kunt parkeren. Echter, de meeste mensen die hier wonen of hun vakantie door willen brengen zullen dit te voet of per motor doen. In de directe omgeving van de villa kunt u al een veelvoud aan restaurants en cafees vinden. Daarnaast zijn er vele andere winkels die bijvoorbeeld laundry service aanbieden, kleine winkeltjes die gas en drinkwater kunnen aanleveren, spa en massage mogelijkheden. Kortom, het is niet noodzakelijk een auto te hebben aangezien alles binnen redelijke afstand te vinden.

Wilt u uw boodschappen doen, dan kan dit bij de Bintang supermarkt. Deze vindt u op 10 minuten rijden van de villa. En wilt eens een avondje uit in Ubud, dan bent u na een half uur lopen al in het hart van Ubud. 

 

Deze aantrekkelijke locatie zorgt er voor dat dit een aantrekkelijke villa is. Niet enkel de locatie, ook de comfortabele ruimtes in de villa zullen voor een aangename atmosfeer zorgen.


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Ubud onroerend goed te koop

Ubud villa te koop
Locatie Penestanan
Eigendoms titel   Leasehold
Lease termijn 25 jaar
Optie tot verlenging        Eerste keus
Land oppervlak 404 m2
Woon oppervlak 202 m2
Bouwjaar 2019
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners        Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 1
Parkeerplaats Ja, alleen voor motoren
Opslagruimte Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.