Penestanan nieuwbouw villa met 2 slaapkamers


Ubud onroerend goed te koop

penestanan villa te koop

Prijs : 295.000 USD


Penestanan villa te koop

In zuidelijk Penestanan wordt deze moderne 2 slaapkamer villa gebouwd. Een villa, gelegen in een rustig omgeving maar op korte loopafstand van alle restaurants en cafees Penestanan heeft te bieden. Een van de meest gezochte locaties in de directe omgeving van Ubud. Vergeet niet, Ubud centrum is slechts 2 kilometer verwijderd van deze villa. Kortom, een top locatie.

 

De villa bestaat uit 2 gebouwen, het slaapgedeelte en het woon gedeelte.

Bij binnenkomst vindt u direct aan uw linkerkant het slaapgedeelte. Dit gebouw bestaat uit 2 slaapkamers. De ene slaapkamer is langwerpig gebouwd en heeft een eigen badkamer. Deze slaapkamer heeft de beschikking over een klein overdekt terras.

De andere slaapkamer is vierkant gebouwd. Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer. Deze badkamer is iets groter en heeft als extra een ligbad. Ook heeft deze slaapkamer een eigen inloop kast waar u uw kleren kunt ophangen maar waar u ook uw koffers kunt stallen.

Penestanan villa te koop

Het woongedeelte is een ruime gebouw bestaande uit een zitgedeelte en een open keuken met een kook eiland. Dit woongedeelte heeft een gasten toilet en er is een extra opslagruimte gecreeerd.

 

Tussen de beide woongedeelten wordt een ronde gazebo gebouwd. Dit wordt een ideale plek voor degene die hier rustig een boek wilt leven of gewoon wilt relaxen.

Penestanan villa te koop

Voor het woongedeelte komt het zwembad inclusief pooldeck waar u een paar ligstoelen op kunt plaatsen. 

Parkeerruimte is er enkel voor een paar motoren. Het is niet mogelijk om met de auto dit gebied te bereiken. Mocht u een auto willen parkeren, dan kunt u overwegen een parkeerplek in de buurt van de hoofdstaat in Penestanan te huren. Vanaf die parkeerplaats is het dan ongeveer 10 minuten lopen naar de villa. 

De meeste mensen in dit gedeelte van Penestanan doen echter alles met de motor of te voet. Zoals vermeld zijn er vele leuke restaurants in de directe nabijheid van de villa. Wilt u uw boodschappen doen, dan kan dit in de Bintang supermarkt die op ongeveer 10 minuten rijden van de villa ligt. Wilt u op uw gemak langs boutiques en andere winkeltjes lopen, dan kunt u daarvoor natuurlijk terecht in Ubud. Vanuit de villa zal het ongeveere en half uurtje lopen zijn voordat u het centrum bereikt.

 

De oplevering van de villa staat gepland voor juli 2024. Wilt u in een van de meest aantrekkelijke plekken rondom Ubud wonen, in een rustige locatie maar op korte afstand van alle faciliteiten, dan raden we u aan snel contact op te nemen. Dit soort villas in deze locatie zijn niet vaak op de markt.

Penestanan villa te koop

INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Penestanan onroerend goed te koop

Penestanan onroerend goed te koop
Locatie Penestanan
Eigendoms titel  Leasehold
Lease termijn 25 jaar
Land oppervlak 427 m2
Woon oppervlak                164 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners        Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 1
Parkeerplaats Ja, alleen voor motoren
Opslagruimte Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.