Penestanan nieuwbouw 1 slaapkamer villa


Ubud onroerend goed te koop

penestanan villa te koop

Prijs : 195.000 USD


Penestanan villa te koop

Penestanan is een van de meest populaire dorpen in de directe nabijheid van Ubud centrum. Zeker het zuidelijke gedeelte van Penestanan is zeer in trek. Vele eethuisjes en cafees geven het geheel een wat Europees uiterlijk. In dit aantrekkelijke gebied kunnen we een nieuwbouw villa aanbieden.

 

Alhoewel dit een 1 slaapkamer villa is, is het een volwaardige villa waar u comfortabel in kunt leven. Of u verhuurt de villa. De project ontwikkelaar biedt villa management aan. Geniet tijdens uw vakanties hier in Bali van uw eigen villa en probeer een mooi rendement te verkrijgen via de verhuur van uw woning.

 

De villa heeft de beschikking over een woongedeelte. Deze zitkamer wordt via een decoratief houten raam afgescheiden van de keukengedeelte. In het keuken gedeelte vindt u naast de keuken een plek waar de eettafel geplaatst kan worden.

 

Een glazen pui scheidt de woonkamer met de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer kunt de en-suite badkamer betreden. In de badkamer vindt u naast het toilet, de douche ook een ligbad.

 

In de tuin heeft u de beschikking over uw eigen prive zwembad met daarnaast een pooldeck met ligstoelen. Eveneens in de tuin wordt een ronde gazebo geplaatst. Een fantastische plek om te relaxen.

Penestanan villa te koop

De villa krijgt de beschikking over een kleine parkeerruimte waar een paar motoren geplaatst kunnen worden. Een auto kan dit gebied niet bereiken. Mocht u een auto willen bezitten, dan zal die op de algemene parkeerplaats in Penestanan geparkeerd moeten worden. Vanaf de parkeerplaats is het dan ongeveer 5 a 10 minuten lopen naar de villa. Aangezien er weinig verkeer zal zijn in dit gebied, is de rust vrijwel gegarandeerd.

 

Zoals gezegd heeft Penestanan de beschikking over vele restaurants en cafes. In vele prijsklassen zult u hier eetmogelijkheden vinden. Heeft u toch geen keuze kunnen maken, dan kunt u altijd nog overwegen om naar het centrum te lopen. Te voet zal dit ongeveer een half uur duren, met de motor waarschijnlijk slechts 10 minuten. Uw boodschappen kunt u doen in de grote Bintang supermarkt.

 

De oplevering van de villa staat gepland voor juli 2024. Wees er snel bij, we verwachten, gezien de populariteit van dit gebied, dat deze villa snel een koper zal vinden.

Penestanan villa te koop

INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Penestanan onroerend goed te koop

Penestanan onroerend goed te koop
Locatie Penestanan
Eigendoms titel  Leasehold
Lease termijn 25 jaar
Land oppervlak 220 m2
Woon oppervlak 118 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Air-Conditioners                  Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 1
Parkeerplaats Ja, alleen voor motoren
Opslagruimte Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.